hvala vam najlepse na posvecenom vremenu i odgovorima i izvinjavam se ako sam neko pitanje pogresno postavio...
ako bi bili ljubazni da mi samo pojasnite nesto tj. da mi odgovorite prostije da ja kao laik za medicinske izraze to mogu da shvatim...
da li je hemoglobin u mokraci opasan?
supruga je dobila sirup koji pije 3 puta dnevno Cystinol N Lösung...
danas je dobila rezultate krvi i doktor kaze sve je ok...
sto se tice procesa pravljenja dece...zanima me da li bih joj naskodio ako bih pri svakom odnosu ejakulirao u nju?
naglasavam da jos nismo krenuli sa radom na pravljenju dece ali zanima me ova informacija...
hvala najlepse...nadam se da vas nisam iznervirao pitanjima...
sve najbolje...
pozdrav
za obGyn
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Nov 21, 2005 6:23 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Treba da imate odnose onoliko cesto koliko oboma prestavlja zadovoljstvo! To znaci da ne treba samo ti da dozivis vrhunac, vec i ona. I to mozete neograniceno puta dnevno. Dok god samo ti uzivas u tome, to nije vodjene ljubavi, vec maltretiranje.
I ne vodi se ljubav iskljucivo zato da bi se pravila deca, vec zato sto se dvoje vole i imaju potrebu za tim. Ako se pretvori samo u pravljenje dece, tu nesto nije u redu , i takvo stanje ne moze da potraje dugo.
Zato nemoj da se opterecujes brojem ejakulacija, vec obrati paznju na neznost i uzivanje i sebe i svoje partnerke, a kao sto je rekla Obgyn deca vole da dodju kad to ona sama hoce...

I ne vodi se ljubav iskljucivo zato da bi se pravila deca, vec zato sto se dvoje vole i imaju potrebu za tim. Ako se pretvori samo u pravljenje dece, tu nesto nije u redu , i takvo stanje ne moze da potraje dugo.
Zato nemoj da se opterecujes brojem ejakulacija, vec obrati paznju na neznost i uzivanje i sebe i svoje partnerke, a kao sto je rekla Obgyn deca vole da dodju kad to ona sama hoce...

:)
hvala na komentarima...sto se tice obostranog zadovoljsta to se podrazumeva...bojim se da me niste bas razumeli....da proformulisem pitanje ovako...
da li muskarac moze da naskodi zeni ako pri svakom odnosu ejakulira u nju?
hvala
pozdrav svima i sve najbolje
da li muskarac moze da naskodi zeni ako pri svakom odnosu ejakulira u nju?
hvala
pozdrav svima i sve najbolje
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Nov 21, 2005 6:23 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt: