ZA OBGYN
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
ZA OBGYN
Postovana dr.OBGYN,posle dopisivanja sa Vama odlucila sam da poslusam Vas savet i pocela sam da pijem DIANE 35.Da Vas podsetim,radi se o pojacanoj maljavosti na "muskim" mestima i na osnovu klinicke slike Vas zakljucak je bio da nema razloga za brigu jer je moj problem kozmetoloske prirode.Savetovali ste mi DIANE 35 u trajanju od 6 meseci,s' tim sto sam ja sada pri kraju prve kutije.Sada me zanima sledece:da li je moguce da zbog upotrebe ovog leka imam svakodnevne mucnine?Od kada sam dosla sa mora i zapocela terapiju,osecam te mucnine svaki dan.U pocetku sam mislila da je u pitanju adaptacija na klimu,stomacni virus,neispravna voda...ili sta vec,medjutim sada vec ne znam sta da mislim.Ne bih zelele da prestanem sa terapijom,po cenu i da trpim mucnine,osim ako bi to zbog zdravlja bilo neophodno.Moj sledeci korak (posle zavrsetka terapije) bi bio epilacija.Hvala unapred!
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Feb 28, 2005 1:56 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Dobrodosli na forum...odgovorila sam Vam na Vase pitanje na drugom forumu...ali na ovo pitanje evo odgovora, vec ranije objavljenom:
http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=6932
Posto zavrsite prvu kutiju Diane 35 prebacite se na neku od navedenih pilula koje Vam mogu pomoci sa problemima sa kozom, jer nemaju sve pilule povoljne efekte na akne, nego samo navedeni gestageni.
Nakon 7 dana kada zavrsite kutiju Diane 35 pocnite da pijete drugu vrstu. Nema potrebe da trpite mucnine, to je nus pojava i spadate u tih 10% zena koje imaju probleme.
http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=6932
Posto zavrsite prvu kutiju Diane 35 prebacite se na neku od navedenih pilula koje Vam mogu pomoci sa problemima sa kozom, jer nemaju sve pilule povoljne efekte na akne, nego samo navedeni gestageni.
Nakon 7 dana kada zavrsite kutiju Diane 35 pocnite da pijete drugu vrstu. Nema potrebe da trpite mucnine, to je nus pojava i spadate u tih 10% zena koje imaju probleme.
Pozdrav,
ObGyn
ObGyn
Hvala na odgovoru-valjda smo se razumele!Ja memam problem sa aknama ni najmanji,vec samo sa maljavoscu,ali se nadam da je sastav lekova isti,pa mi s' toga preporucujete nove pilule.Verovatno sam dosadna,ali shvatite kako se osecam.Pomalo sam i uplasena sto uopste pijem pilule,jer i u momentima kada sam htela sa nekim da pricam o tome,nailazila sam na reakcije tipa:"igras se sa hormonima...sta ako poremetis nesto....sta ako se naglo ugojis...i tako to"!HVALA JOS JEDNOM!