Draga Obgyn, zanima me vase misljenje- Koliko vremena je potrebno da prodje nakon spontanog pobacaja u 8. nedelji koji je zavrsen kiretazom ( dijagnoza- blighted ovum) da bi se ponovo pokusalo sa trudnocom. Napominjem da je sve proteklo u najboljem redu, odlicno se oporavljam, krvarenja nakon intervencije je bilo samo malo i to prvog dana, kasnije samo u tragovima. Na kontroli UZV ustanovljeno dobro stanje materice.Predstoje mi bakterioloske analize jer je ustanovljeno da je do toga doslo zbog neke upale, infekcije. Doktorka mi preporucuje da sacekamo bar 3 meseca, koje je vase misljenje?
Thanks in advance for your kind answer!!
Za Obgyn
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Pozdrav Marry,
ovo je deo odgovora sa jednog drugog topika
, jane_doe
ovo je deo odgovora sa jednog drugog topika
obgyn napisao:........pretpostavljam da je njen ginekolog zelio da sprijeci slijedecu trudnocu odmah nakon spontanog pobacaja i gotovo redovne diatacije i kiretaze, koja se kod nas radi poslije spontanog jer se jos uvijek ne radi medicinski prekid trudnoce.......
........zene / parovi koji prodju kroz pobacaj ocajno zele da ostanu trudne sto prije i donese na svijet zdravu bebu, i prosto ne mogu da prihvate koliko su ta 3 mjeseca bitna sa oporavak cijelog genitalnog sistema.

nema na cemu Marry, zadovoljstvo je moje......
ja ceo zivot zdrava, pa nemam s te strane sta da podelim sa drugima, al' ovoliko mogu - da citiram vec receno. I nisam ja najvrednija nego sam sklona "infekcijama"..... a to sto sam se inficirala bas ovim forumom za to ima ObGyn da mi plati, i to debelo
. Dogovoricemo se u kojoj valuti, neka bajadera, markiza, sladoled, sta god
......
, jane_doe
ja ceo zivot zdrava, pa nemam s te strane sta da podelim sa drugima, al' ovoliko mogu - da citiram vec receno. I nisam ja najvrednija nego sam sklona "infekcijama"..... a to sto sam se inficirala bas ovim forumom za to ima ObGyn da mi plati, i to debelo

-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Feb 28, 2005 1:56 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Marry vec ste dobili odgovor, ako zelite da procitate vise o spontanima pobacajima mislim da sam o tome pisala nekoliko puta...pa pretrazite forum...ali Jane_doe je vec citirala sto bih ja ponovo rekla.
Jane_doe...ja ne placam kolacima...samo vino, wiskey, razne vrste koktela...i muzikom...kolaci za one koji ostanu na nogama do kraja zabave...infekcije su zarazne, pa vidite da sam u istom klubu...zarazena ljudima na forumu, sto naravno vlasniku website ili administratoru ide u prilog...mada nas jos nije pocastio za dobrovoljni rad...mislim neka vecerica, muzika, ja placam pice...opet...
Jane_doe...ja ne placam kolacima...samo vino, wiskey, razne vrste koktela...i muzikom...kolaci za one koji ostanu na nogama do kraja zabave...infekcije su zarazne, pa vidite da sam u istom klubu...zarazena ljudima na forumu, sto naravno vlasniku website ili administratoru ide u prilog...mada nas jos nije pocastio za dobrovoljni rad...mislim neka vecerica, muzika, ja placam pice...opet...
Pozdrav,
ObGyn
ObGyn

Svaka cast!!!