Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Rekli ste da se javim i evo javljam se sa hvala Bogu lepom vescu o trudnoci.
No posto Vas nema ja ulovih da ste se danas javljali pa rekoh da pokusam,mozda vidite.Vec sam Vam pisala,ali niste videli.
Daklem posle operacije endometrioze i 5 zoladexa i odmora sa kog sam se javila,a i Vi meni otisla sam po moje smrznute embrione i evo me u 13-oj nedelji trudnoce.
Jos jednom hvala na informacijama i interosavanju koje ste pokazali i trebace mi Vasi saveti sada dok sam u drugom stanju(kako lepo zvuci).
Puno pozdrava i nadam se da se pisemo.
Jelence
Hvala Ksenija,bas si drugar,ja vec digla ruke,reko nema Obgynice pa to ti je.
Obgyn HVALA najlepse,pa jeste divno je,a dosta mi je znacilo Vase ohrabrenje u smislu mlada sam i bez vidljivih problema osim endo,tako da sam se verovatno i opustila,na moretu.
Ako slucajno vidite imam pitanje,ubedjuju me da radim RAC zbog trudnoce koja je ostavrena ICSi metodom i tada je suprugov rezultat bio uzas,pa su jedva upecali koji spermic,mislim da necu raditi,a i procitala sam vasu temu o prenatalnom skriningu,a imam 33 godine i nema hvala Bogu porodicnih bolesti na tu temu.
Puno,puno Vas pozdravljam i zelim sve najbolje
Jelence
jelence uzivaj u trudnoci i moje cestitke,samo mirno i polako bez brige,bice sve uredu,SRECNO BUDUCIM RODITELJIMA, poljubac za malo bebce da nam javis sta je,ma nek je zivo i zdravo to je bitno,pozdrav koleginici mami