OBGYN-ako moze-

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Someone
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 24, 2011 2:31 pm

OBGYN-ako moze-

Post od Someone »

Ukratko,imam 25 god,imam prolaktinom hipofize vec 5 godina(dr.Vera Popovic KCS me leci),u posl. 2 godine ugojila se skoro 30kg,uradjena laparoskopska intervencija zbog hronicnog bola u junu ove godine sa zavrsnom dijagnozom:

lapaloskopia facta est Adhesiolysis
Neosalpingostomia terminalis bill. Lavage cavi abdomini
drainage cavi douglasi.,,,,,hteli su oba jajovoda da mi vade ja nisam dala/

nakon toga radjena termokauterizacija,eksplorativna kiretaza materice i biospija grlica sa nalazom CIN 1(lsil)- sa prisutnim hpv-om.
s obzirom da su se promene ponovile uradjena je laser vaporizacija istih u oktobru ove godine.

Ono sto mene zanima je sledece--
1.da li postoji sansa da ostanem u drugom stanju?--svi dr mi kazu da nema sanse,ali ja imam nadu.
2.sta da uradim po pitanju grlica?
3.s obzirom da su mi hormoni u haosu,izostaje mi menstruacija i po 8 meseci,ne mogu da imam odnose zbog neizdrzivog bola,da li mozete da mi preporucite nekog ginekologa koji bi mogao malo da se pozabavi mojim slucajem?

HVALA UNAPRED!!!!!!!
Someone
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 24, 2011 2:31 pm

Re: OBGYN-ako moze-

Post od Someone »

da ..imam ceste temperature i bol u maloj karlici,dr kazu da je to od hidrosalpinxa???
Odgovori