Imam 18 godina.
Sredinom oktrobra, pocetkom novembra sam uradila sve analize koje je dr trazila, znaci hormone, krvnu sliku i neke briseve, uglavnom sve je bilo kako je dr rekla savrseno, na osnovu tih hormona dala mi je i ab pilule Yaz. Trenutno imam jos 5 tableta prve kutije. Nevinost sam "izgubila" pre nekih mesec dana, i uvek smo koristili kondom kao dodatnu zastitu. Ali u zadnjih otprilike 2 nedelje, ti odnosi su postali takoreci bolni, no ja to ne bih opisala kao bol vec kao da me pece (tipa kao kad razbijem koleno na beton pa posle na tu radnu stavim ruku, dakle to pece).
Posle izvesnog vremena sam primetila i kad odem u wc (na kratku nuzdu) da me ponekad kao pece. Otisla sam kod opste prakse i uradila lab. urina koja je super i doktorka mi je predlozila da odem kog ginekologa opet.
U svakom slucaju cu otici, cim mi se ukaze prilika a to je za neke 2-3 nedelje, pa ako bi neko mogao da kaze svoje misljenje.
Unapred zahvalna
Nezeljeno dejstvo ab pilula ili?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Dec 08, 2012 6:16 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Dec 08, 2012 6:16 pm
Re: Nezeljeno dejstvo ab pilula ili?
Zaboravila sam da kazem a ne znam kako da izmenim i dodam u prethodnu poruku.
Na poslednjem UZ koji je bio 27.11. dr mi je nasla da mi je desni jajnik u celosti policistican, ako to nesto znaci i rekla da dodjem na kontrolu za 3 meseca.....
Jel moguce da su hormoni super a da je ceo jajnik policistican (na UZ su mi te ciste delovale dosta veliko :/ )
Na poslednjem UZ koji je bio 27.11. dr mi je nasla da mi je desni jajnik u celosti policistican, ako to nesto znaci i rekla da dodjem na kontrolu za 3 meseca.....
Jel moguce da su hormoni super a da je ceo jajnik policistican (na UZ su mi te ciste delovale dosta veliko :/ )