Nezeljene posledice Logest-a!!!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

sanjanovisad
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 23, 2009 5:02 pm

Re: Nezeljene posledice Logest-a!!!

Post od sanjanovisad »

malo je cudno sto nasi ginekolozi prvo pitaju "da li ste pili neke kontracepcione pilule koje vam odgovaraju?" i ukoliko se odgovori potvrdno, doca kaze e uzmite onda njih. sto znaci da definitivno sve zavisi od naseg organizma, nekome odgovaraju a nekome ne. ja sam dve godine, bez prekida, pila logest, jer doktorka kaze nema potrebe prekidati, jer imaju jako malo hormona. dobre strane su: nema pms, nema bolnih i dugih menstruacija, dobije se tacno u dan(na cetiri nedelje) koza je lepsa, kosa.. a negativne: ipak se dobije koji kg, ( ja za 2god, nekih 6kg) zadrzavaju vodu u organizmu, sto je meni dovelo do bola u nogama i otoka ruku i nogu. tako da izgleda, sve ima svoje dobre i lose strane.. zato oprezno.. jer sve je individualno :-?
milicaCVET
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 02, 2012 8:21 pm

Post od milicaCVET »

E ljudi,mene interesuje,koliko su sigurne tablete logest i da li sam bezbedna,odnosno da li sme decko da svrsi u mene ukoliko redovno pijem legest,kontraceptivne tablete,tj da li sam i tako bezbedna,sto se tice trudnoce?
pozdrav
mala breza
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 19, 2012 12:36 pm

Post od mala breza »

Pijem logest vec pune 4 godine, molim Vas, reci te mi da li ima potrebe za pauziranjem?
Hvala
Odgovori