nezeljena trudnoca
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
nezeljena trudnoca
Danas sam bila kod urologa, zbog izvesnih problema, i na ultrazvuku je primetio nesto sto je mene odmah uplasilo i asociralo na nezeljenu trudnocu. Zadnju menstruaciju sam imala 18. oktobra. Da li je u opste moguce da se tako rano nesto primeti? Kupila sam test odmah i pokazuje negativan rezultat. Danas je nedelja pa kod ginekologa mog tek ujutru a do tad vise ne znam sta da radim. Molim za neki hitniji odgovor. Unapred zahvalna
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Nov 03, 2004 9:13 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Moja se trudnoca videla i sa 4 nedelje. Naravno, ne plod, vec samo formirana posteljica. Ja sam bila sigurna da sam u drugom stanju, pa tu i nije bilo neke dileme. Sto se testova tice, jos me ni jedan nije izneverio. Ako ti ginekolog nista nije rekao (u sta ne verujem), iskuliraj jos neki dan pa ponovo uradi test ako ce ti biti lakse. Ali naravno, prvo utvrdi koje je misljenje lekara
-
- Saradnik
- Pridružio se: Pet Jun 18, 2004 2:00 am
prica ide ovako...
Imam 22 god. Poslednju menstruaciju sam dobila 15. dec. Prethodna 2 ciklusa su mi trajala po 31 dan. Ta duzina se cesto menja jer u vreme ispitnih rokova sam uvek pod jakim stresom i tada ume da mi izostane menstruacija i po 10 dana. sada mi ocigledno kasni. Osecam blage bolove u krstima i imam gotovo stalnu potrebu da vrsim vveliku nuzdu, sto nije uvek moguce. ovakve simptome imam i inace prvog dana menstruacije sa mnogo jacim bolovima (nekada i placem) sve dok mi ne potekne kako treba. Odnos sa partnerom sam imala 25. decembra i on je prekinuo snosaj sto uvek i radi poslednjih 5 godina. naravno, on tvrdi da 100% treba da budem sigurna i da se ne brinem nista. Verujte, ja nemam mira.
Sta Vi mislite? trudna sam ili imam problema sa otpocinjanjem menstruacije?
Imam 22 god. Poslednju menstruaciju sam dobila 15. dec. Prethodna 2 ciklusa su mi trajala po 31 dan. Ta duzina se cesto menja jer u vreme ispitnih rokova sam uvek pod jakim stresom i tada ume da mi izostane menstruacija i po 10 dana. sada mi ocigledno kasni. Osecam blage bolove u krstima i imam gotovo stalnu potrebu da vrsim vveliku nuzdu, sto nije uvek moguce. ovakve simptome imam i inace prvog dana menstruacije sa mnogo jacim bolovima (nekada i placem) sve dok mi ne potekne kako treba. Odnos sa partnerom sam imala 25. decembra i on je prekinuo snosaj sto uvek i radi poslednjih 5 godina. naravno, on tvrdi da 100% treba da budem sigurna i da se ne brinem nista. Verujte, ja nemam mira.
-
- Aktivan član
Prekinuti snosaj ti je najbolji nacin da zatrudnis bas onda kad ne zelis. To sto ti se do sada nije desilo je sreca. Osim toga, kako ON zna da treba da budes 100% sigurna? Jedino ako je sterilan i to ima na papiru. Oslanjaj se ti na sebe kad je to u pitanju.sandra3 napisao:prica ide ovako...
-
- Saradnik
- Pridružio se: Pet Jun 18, 2004 2:00 am
-
- Aktivan član
Nisu ni meni. Oba puta. Naprotiv! To su mi bili "najneplodniji" dani u mesecu. Ali eto.sandra3 napisao:ali to mi nisu bili plodni dani.
Molim Vas da mi neko da konkretniji odgovor da li postoji realna mogucnost da sam trudna.
Nisam napomenula da sam od 8. jan izgubila apetit i da sam od tada i dosta smrsala.
POMOZITE
Ako i jesi trudna, prilicno ti je rano da apetit ima bilo kakve veze sa tim. Lepo kupi test i mirna si. Jos ne znam nikoga koga je izneverio. Moje prijateljice i ja smo uglavnom koristile "Romed" test.