nezeljena trudnoca

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
marajaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 23, 2009 10:50 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

nezeljena trudnoca

Post od marajaa »

molim nekoga da mi odgovori da li neka privatna klinika koristi mifegyn tablete za prevremeni pobacaj, i da li se kod nas mogu nabaviti.zivim u beogradu.
test je pokazao da je u pitanju trudnoca stara 3 nedelje. krvna grupa mi je o-negativna i mislim da bih imala manje komplikacija kada dodje vreme za zeljenu trudnocu.
molim vas da mi odgovorite na mail ako imate bilo kakvu informaciju jer vremena je sve manje!!!!
unapred zahvalna marajaa!!!!!!
help,help,help!!!!!!!!
isidora
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 09, 2004 2:00 am

Post od isidora »

Nemas razloga za paniku. Imas jos mesec ipo dana da uradis abortus, nije bas da je toliko hitno da to mora da se resi danas. Smiri se i polako, natenane se raspitaj na nekoliko mesta, a mozda je najbolje da to uradis u nekoj od drzavnih ustanova. Ja sam malo skepticna po pitanju privatnika u oblasti medicine... :-? :-?

Sve najbolje.
*ivana*
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Mar 28, 2009 9:16 am

Post od *ivana* »

Samo povedi racuna da obavezno primis rogam nakon abortusa! A taj medikamentalni abortus u Srbiji niko ne hvali... Otkud znam, i ja sam, nazalost, bila u situaciji da sam morala na abortus, pa sam to obavila klasicnim putem...
Odgovori