nesigurna
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
nesigurna
e ovako imala sam jedan jedini odnos u toku ovog meseca pre 2 nedelje,sad mi kasni 7 dana i danas sam uradila test traku koja je pokazala 2 jedva vidljivu crtu,i odmah sam otisla po novi test ali plocicu i uradila odmah sa 2 jutarnjom mokracom nekih 3 sata posle prve i pokazao se negativnim,a poslaednja 2 meseca sam dobijala po 7-10 dana ranije,dali je to poremecaj hormona ili trudnoca..unapred zahvalna
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Okt 16, 2006 2:14 pm
Prva jutarnja mokraca sadrzi mnogo vecu kolicinu hormona od ostalih dnevni. S obzirom da se taj prvi test pokazao pozitivan, mnogo su vece sanse da je u pitanju trudnoca.
Da bi se potpuno uverila, ponovi test sutra sa prvom jutarnjom mokracom.
Srdacne cestitke za koliko josh. Znaci jos nepunih devet meseci...

Da bi se potpuno uverila, ponovi test sutra sa prvom jutarnjom mokracom.
Srdacne cestitke za koliko josh. Znaci jos nepunih devet meseci...

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Mar 05, 2008 11:38 pm
-
- Aktivan član
i hcg raste od momenta zachecja ali baby rapid registruje od 25 mlU/ml. posto se koncentracija hcg-a povecjava na 5-50 mlU/ml nedelju dana posle oplodjenja, a 100mlU/ml dostizhe nakon kashnjenja, najbolje se registruje i najtacniji su rezultati 10 dana posle odnosa za koji se sumnja da je prouyrokovao trudnocju.
ako se posle 5 -10 min ne pojave 2 crte vec 1 crta test se smatra pozotivnim. Takodje se u uputstvu navodi da ne treba gledati test posle vishe od 30 min posle radjenja. pretpostavljam jer se natapa mokracjom i mozhe da da lazhni pozitivni odsjaj na test regionu...Znam mnoge cure koje su buljile u test satima i nakon ochigledno negativnog posle nekog vremena im se chinilo da se druga crta naprasno pojavila
ako se posle 5 -10 min ne pojave 2 crte vec 1 crta test se smatra pozotivnim. Takodje se u uputstvu navodi da ne treba gledati test posle vishe od 30 min posle radjenja. pretpostavljam jer se natapa mokracjom i mozhe da da lazhni pozitivni odsjaj na test regionu...Znam mnoge cure koje su buljile u test satima i nakon ochigledno negativnog posle nekog vremena im se chinilo da se druga crta naprasno pojavila

- Tinna25
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Feb 21, 2008 1:47 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Potpisujem!fridakahlo napisao:i hcg raste od momenta zachecja ali baby rapid registruje od 25 mlU/ml. posto se koncentracija hcg-a povecjava na 5-50 mlU/ml nedelju dana posle oplodjenja, a 100mlU/ml dostizhe nakon kashnjenja, najbolje se registruje i najtacniji su rezultati 10 dana posle odnosa za koji se sumnja da je prouyrokovao trudnocju.
Ta crta nakon 30 minuta ne znaci nista, ja sam ga prva rasklapala celog

-
- Aktivan član
potpisujem:)Tinna25 napisao:Potpisujem!fridakahlo napisao:i hcg raste od momenta zachecja ali baby rapid registruje od 25 mlU/ml. posto se koncentracija hcg-a povecjava na 5-50 mlU/ml nedelju dana posle oplodjenja, a 100mlU/ml dostizhe nakon kashnjenja, najbolje se registruje i najtacniji su rezultati 10 dana posle odnosa za koji se sumnja da je prouyrokovao trudnocju.
Ta crta nakon 30 minuta ne znaci nista, ja sam ga prva rasklapala celogA kada sam stvarno bila trudna crtica se pojavila nakon 2 minuta. Dakle nemozemo napraviti II pomocu magije....
mi smo jednom imali nesrecju sa kondomom, i morala sam da popijem onu prokletu pilulu za dan posle, ufff, i odluchim da radim test, negativan, a posle 3 sata mi se "uchini" da vidim neshto i otvorim kao kao blesacha. Hah...i nishta.
Pilule za kontracepciju jej!!!!
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Apr 07, 2008 7:09 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5