Cao ljudi! E ovako, moj problem je poceo jos od dobijanja prve menstruacije koju sam dobila sa 13 godina. Vec skoro pet godina imam neredovnu menstruaciju koju dobijam na svaka dva, tri ili cetiri meseca a i kad je dobijem traje mi po dva ili tri dana i zaista nijedna menstruacija nije bila bolna.
Za tih pet godina isla sam dva puta kod ginekologa, bila sam na ultrazvuku i doktor mi je rekao da nema nikakvih problema, pa mi je rekao da vadim krv i proverim hormone isto i tu je bilo sve u normali. I pre neki dan sam pogledala vaginu i na malim usminama sam videla dve tamno-crvene fleke na kozi koje su bile sigurno duzine 6-7 cm, bezbolne su

. Veoma sam zabrinuta zbog menstruacije a jos vise zbog ove pojave jer nisam spavala sa deckom (nevina sam), niti sam imala nikakav blizi kontakt s njima u tom seksualnom smislu. I posto idem u medicinsku skolu i imam jedan predmet gde se prica o polno-prenosivim bolestima cula sam dosta toga o sifilisu i ova moja tamno-crvena mrlja mi ukazuje na to. Al mi ne ide u glavu kako to moze da bude kada sam nevina?
Kod ginekologa imam zakazano sredinom novembra, al ako nesto znate o ovim mojim problemima molim vas da mi kazete, jer sam ja mlada i strasno sam uplasena zbog svega.