Imam 34 godine, nisam radjala, nisam imala abortuse, spontane, nista... od ginekoloskih problema, jedino mi je desni jajnik malo mikrocistican, ali do pre 4 meseca nisam imala nikakvih problema tipa neredovna menstruacija ili bilo sta drugo.
O cemu se radi... Pre 4 meseca krenula sam na intenzivnu elektro terapiju zbog bola u lumbalnom delu kicme (imam spinu bifidu) i od tada mi se ciklus potpuno poremetio, imam menstruaciju na svake tri nedelje, nemam nikakve bolove, nista, samo sto se ciklus skratio za nedelju dana.
Zanima me da li je moguce da se od terapije strujama ciklus poremetio ili to jedno sa drugim nema nikakve veze?
neredovan ciklus zbog elektroterapije?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
Pedja,
hvala na odgovoru, smirili ste me, stvarno sam bila zabrinuta.
Da, zaboravila sam da napomenem koja elektroterapija je u pitanju, izvinjavam se zbog propusta.
Tamara,
u pitanju su TENS (20 min) i Dijadinamik (2 x 3 min) na lumbalni deo, poslednja 4 meseca po deset dana mesecno + svaki dan radim vezbe za dubinsku stabilizaciju kicmenog stuba.
hvala na odgovoru, smirili ste me, stvarno sam bila zabrinuta.
Da, zaboravila sam da napomenem koja elektroterapija je u pitanju, izvinjavam se zbog propusta.
Tamara,
u pitanju su TENS (20 min) i Dijadinamik (2 x 3 min) na lumbalni deo, poslednja 4 meseca po deset dana mesecno + svaki dan radim vezbe za dubinsku stabilizaciju kicmenog stuba.