neo penotran ne deluje?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
ateh
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 24, 2006 3:19 pm

neo penotran ne deluje?

Post od ateh »

Pre 7 dana osetila sam bolove u predelu jajnika, svrab i peckanje, i imala pojacan sekret. Obratila sam se doktorki koja je konstatovala vaginalnu infekciju i prepisala mi vaginalete neo penotran (odmah) i orvagil (nakon menstruacije). Vec posle cetvrtog dana prve terapije ne osecam neka poboljsanja. I dalje imam bolove u predelu janika (istina manje), svrab (takodje manje) ali sekret je i dalje pojacan. Takodje posle treceg dana terapije su poceli i bolovi u preponama. Da li je ovo normalna pojava, odnosno samo je rano da neo penotran pocne da deluje ili je cak moguce da uopste ne deluje na mene ?
vagica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 13, 2006 8:45 pm

Post od vagica »

htela sam da iznesem svoje iskustvo sa neo penotranom.

ateh, nadam se da i dalje obilazis ovaj forum, jer bih volela da znam da li su ti simptomi nestali posle terapije ovim vaginaletama.

naime, meni su se drugog dana menstruacije, tj. 17.10, javili svrab i peckanje vagine (spolja i unutra) koji su postajali sve intenzivniji i nepodnosljiviji. nakon menstruacije odlazim ginekologu, i ona me upucuje na pregled vaginalnog sekreta (III/VI), nakon cega mi daje neo penotran, po 1 ujutru i uvece, 7 dana. nakon svakog stavljanja ove vaginalete, meni su svrab i peckanje bili pet puta jaci i to jedno 2-3 sata. stavljala sam ih (i plakala) svih 7 dana jer do gin. nisam mogla da dodjem, a nisam prekidala terapiju misleci da je sve to tako zato sto prvi put koristim vaginalete.

nakon tih 7 dana, svrab i peckanje se jesu smanjili, ali ne i nestali. zato mi je gin. dala uput za vaginalni i bris vulve, ali zbog nekih okolnosti na koje nisam mogla da uticem, te briseve jos nisam uradila, a i u medjuvremenu sam dobila (i sad strepim od ponovnog pojacavanja tegoba).

ja sam zapravo htela da ti kazem da mislim da meni n.p. nisu pomogle, ali sam se eto malko i izjadala :oops: .

pozdrav
Odgovori