zadovoljstvo ali nikad nije uspelo.Ne znam u cemu je problem,lozim se ja isve to krene dobro,i zaista mi bude lepo bez foliranja,ali taj vrhunac o kome svi pricaju ne.Ako neko ima slicna iskustva...neka ih podeli...meni je zaista neprijatno da o ovome pricam jer me nervira pogled drugih-da li si frigidna ako me razumeye...
nema orgazma
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
durlansity
- Novi član

- Pridružio se: Pon Apr 06, 2009 12:43 am
nema orgazma
ovako,ja sam novi clan,imam dovoljno godina a i aktivan sexualni zivot vec duze vreme.Problem je u sledecem:nikada nisam dozivela orgazam,mozda nesto slicno ali to nije ono fenomenalno osecanje o kojem svi pricaju.Svi partneri su se uzasno trudili da mi pricine to
zadovoljstvo ali nikad nije uspelo.Ne znam u cemu je problem,lozim se ja isve to krene dobro,i zaista mi bude lepo bez foliranja,ali taj vrhunac o kome svi pricaju ne.Ako neko ima slicna iskustva...neka ih podeli...meni je zaista neprijatno da o ovome pricam jer me nervira pogled drugih-da li si frigidna ako me razumeye...
-
durlansity
- Novi član

- Pridružio se: Pon Apr 06, 2009 12:43 am
nema orgazma
posto sam novi clan,malo mi nije jasan tvoj komentar da sam ovo pitala zbog sebe a ne zbog drugih...ja sam mislila da je svrha ovog foruma da razmenjujemo slicna iskustva i savete,ako nisam pogresno shvatila.Naravno da sam pitanje postavila zbog sebe osobama sa slicnim problemom.
Naravno da kao i mnoge druge devojke nisam u potpunosti zadovoljna svojim telom,ali mislim da i mnoge moje drugarice koje se zgrazavaju svog tela dozivljavaju orgazam...Mislim da je problem psihicke prirode ali u mojoj sredini ne postoje savetovalista za ovakve probleme,mislila sam da ovim putem bar mogu da pricam o tome...
Naravno da kao i mnoge druge devojke nisam u potpunosti zadovoljna svojim telom,ali mislim da i mnoge moje drugarice koje se zgrazavaju svog tela dozivljavaju orgazam...Mislim da je problem psihicke prirode ali u mojoj sredini ne postoje savetovalista za ovakve probleme,mislila sam da ovim putem bar mogu da pricam o tome...
Re: nema orgazma
odgovorila sam ti nešto o psihičkim preprekama u drugoj temi, tj. istoj temi koju si postavila.durlansity napisao:posto sam novi clan,malo mi nije jasan tvoj komentar da sam ovo pitala zbog sebe a ne zbog drugih...ja sam mislila da je svrha ovog foruma da razmenjujemo slicna iskustva i savete,ako nisam pogresno shvatila.Naravno da sam pitanje postavila zbog sebe osobama sa slicnim problemom.