nema orgazma

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
durlansity
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 06, 2009 12:43 am

nema orgazma

Post od durlansity »

ovako,ja sam novi clan,imam dovoljno godina a i aktivan sexualni zivot vec duze vreme.Problem je u sledecem:nikada nisam dozivela orgazam,mozda nesto slicno ali to nije ono fenomenalno osecanje o kojem svi pricaju.Svi partneri su se uzasno trudili da mi pricine to
zadovoljstvo ali nikad nije uspelo.Ne znam u cemu je problem,lozim se ja isve to krene dobro,i zaista mi bude lepo bez foliranja,ali taj vrhunac o kome svi pricaju ne.Ako neko ima slicna iskustva...neka ih podeli...meni je zaista neprijatno da o ovome pricam jer me nervira pogled drugih-da li si frigidna ako me razumeye... :oops:
sunny_n
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 15, 2008 1:39 pm

Post od sunny_n »

Cini mi se da ipak nisi ovo pitanje postavila zbog drugih vec zbog sebe! Da li masturbiras, da li uspevas sama sebe da dovedes do orgazma, da li znas sta ti prija, da li volis svoje telo? Potrebno je da prema sebi budes jako, jako iskrena kako bi prebrodila inhibicije!
durlansity
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 06, 2009 12:43 am

nema orgazma

Post od durlansity »

posto sam novi clan,malo mi nije jasan tvoj komentar da sam ovo pitala zbog sebe a ne zbog drugih...ja sam mislila da je svrha ovog foruma da razmenjujemo slicna iskustva i savete,ako nisam pogresno shvatila.Naravno da sam pitanje postavila zbog sebe osobama sa slicnim problemom.
Naravno da kao i mnoge druge devojke nisam u potpunosti zadovoljna svojim telom,ali mislim da i mnoge moje drugarice koje se zgrazavaju svog tela dozivljavaju orgazam...Mislim da je problem psihicke prirode ali u mojoj sredini ne postoje savetovalista za ovakve probleme,mislila sam da ovim putem bar mogu da pricam o tome... :oops:
anyushkam
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Okt 01, 2008 7:11 pm

Re: nema orgazma

Post od anyushkam »

durlansity napisao:posto sam novi clan,malo mi nije jasan tvoj komentar da sam ovo pitala zbog sebe a ne zbog drugih...ja sam mislila da je svrha ovog foruma da razmenjujemo slicna iskustva i savete,ako nisam pogresno shvatila.Naravno da sam pitanje postavila zbog sebe osobama sa slicnim problemom.
Naravno da kao i mnoge druge devojke nisam u potpunosti zadovoljna svojim telom,ali mislim da i mnoge moje drugarice koje se zgrazavaju svog tela dozivljavaju orgazam...Mislim da je problem psihicke prirode ali u mojoj sredini ne postoje savetovalista za ovakve probleme,mislila sam da ovim putem bar mogu da pricam o tome... :oops:
odgovorila sam ti nešto o psihičkim preprekama u drugoj temi, tj. istoj temi koju si postavila.
Odgovori