Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Interesuje me da li je moguce da jedan partner bude pozitivan, a drugi negativan u isti vreme? Posto svi tvrde da moze da se desi da se ne uzme lepo uzorak (bris), molim vas ako neko zna neka mi preporuci sta da radim da bih bila sigurna da li je imam ili ne? PCR je pouzdan, ali ne znam gde se radi? Mozda neka preporuka?
Hvala unapred
Moguce je da je ne nadju kod zene,jer kako su meni rekli,moze da ''seta''.Ja sam je radila tri puta:dva puta bris cerviksa i jednom bris uretre i nisu je nasli,a kod supruga je nadjena iz prvog puta.
Mi smo je radili u KBC Zvezdara,najpovoljniji su u gradu i pouzdani.Oboje smo koristili istu terapiju i posle tri nedelje smo se izlecili.Kod mene opet nije nadjena,a sto je jos bitnije,ni kod njega.
Nadam se da sam bila od pomoci,ako treba jos nesto,rado cu pomoci
Gala06 napisao:U konzilijumu, na Institutu za mikrobiologiju sam ja radila i dobro rade!
Gala, da li je to u Dr Subotica ulici pri Medic. fakultetu? Ja sam tamo radila, ali to nije PCR test i takodje brinem koliko su takvi testovi pouzdani, premda me laborantkinja uveravala u suprotno.