Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
imam problem sa sekretom koji je bele boje i neprijatnog mirisa ali nemam nikakve bolove,nemam ni svrab ni peckanje,a i posle odnosa mi se pojavi otok obicno na levoj usni koji prodje sutra dan.molim vas pomozite mi i recite mi sta bi to moglo da bude i kako bi trebalo da se lecim.......
uzas napisao:imam problem sa sekretom koji je bele boje i neprijatnog mirisa ali nemam nikakve bolove,nemam ni svrab ni peckanje,a i posle odnosa mi se pojavi otok obicno na levoj usni koji prodje sutra dan.molim vas pomozite mi i recite mi sta bi to moglo da bude i kako bi trebalo da se lecim.......
Ja sam imala slican problem, ali samo sa otokom... Ginekolog mi je rekao da to moze biti jak orgazam + visak soli u organizmu + nove kontraceptivne tablete. Dao mi je fitovag da koristim 7 veceri nakon menstracije, i da sve to ponovim nakon sledece. Otad nemam nikakvih problema.
Savetujem ti da se ipak obratis ginekologu, jer uoptrebom biljnih vaginaleta na svoju ruku mozes samo nepotrebno zakomplikovati infekciju, ako ona postoji.
Moras da uradis briseve, vaginalni i cervikalni sa antibiogramom i naravno ginekoloski pregled. To nije nista strasno, a znacice ti puno, ne boli, malo je neprijatno, ali vredi. Zato, kod ginekologa sto pre