da li neko moze da mi pomogne??????

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
uzas
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 06, 2009 11:54 am

da li neko moze da mi pomogne??????

Post od uzas »

imam problem sa sekretom koji je bele boje i neprijatnog mirisa ali nemam nikakve bolove,nemam ni svrab ni peckanje,a i posle odnosa mi se pojavi otok obicno na levoj usni koji prodje sutra dan.molim vas pomozite mi i recite mi sta bi to moglo da bude i kako bi trebalo da se lecim.......
Astra
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 03, 2007 7:07 pm

Post od Astra »

Idi kod ginekologa! Tamo ces jedino naci odgovor na ovo pitanje, ovde svakako ne!
uzas
Novi član
Novi član

Post od uzas »

plasim se da idem,zato i pitam ovde,da bar imam pretstavu o cemu se radi..
uzas
Novi član
Novi član

Post od uzas »

:(................??????????????????????????????
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Dea »

Kako to mislis plasis se? Svaka devojka i zena koja je sexualno aktivna mora i treba da ide kod lekara....
*ivana*
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Mar 28, 2009 9:16 am

Re: da li neko moze da mi pomogne??????

Post od *ivana* »

uzas napisao:imam problem sa sekretom koji je bele boje i neprijatnog mirisa ali nemam nikakve bolove,nemam ni svrab ni peckanje,a i posle odnosa mi se pojavi otok obicno na levoj usni koji prodje sutra dan.molim vas pomozite mi i recite mi sta bi to moglo da bude i kako bi trebalo da se lecim.......
Ja sam imala slican problem, ali samo sa otokom... Ginekolog mi je rekao da to moze biti jak orgazam + visak soli u organizmu + nove kontraceptivne tablete. Dao mi je fitovag da koristim 7 veceri nakon menstracije, i da sve to ponovim nakon sledece. Otad nemam nikakvih problema.
Savetujem ti da se ipak obratis ginekologu, jer uoptrebom biljnih vaginaleta na svoju ruku mozes samo nepotrebno zakomplikovati infekciju, ako ona postoji.
dannina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od dannina »

Moras da uradis briseve, vaginalni i cervikalni sa antibiogramom i naravno ginekoloski pregled. To nije nista strasno, a znacice ti puno, ne boli, malo je neprijatno, ali vredi. Zato, kod ginekologa sto pre
Odgovori