Nedoumica u vezi terapije

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
Korisnikov avatar
razocarana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Nedoumica u vezi terapije

Post od razocarana »

dragi moji!!
eto mene u nedoumici i ne znam sta da radim!!!imam endometriozu i operisana sam dva puta primila sam 3 diferelina zadnji 9.jula i kada sam bila na kontroli doktor koji me je operisao dao mi je terapiju danazolom jedan mesec i nakon njega kada prodje mesntruacija da dodjem na kontrolu i to je to!!!kada sam otisla kod ginekologa u dispanzer da mi to uvede u karton i da mi ispise recept ona kaaze da nema svrhe da pijem danazol 1 mesec nego da prodje dva ciklusa da dodjem na kontrolu pa cemo videti sta dalje jer ne planiram trudnocu da bi se bolest drzala pod kontrolom.e pa sada koga da slusam???do sada su mi oboje isto govorili a sada im se razilaze misljenja a bojim se da endometrioza e nastavi dalje svoje!!!!
kada se desi nešto loše ko zna zašto je to dobro!!!
ivamatic
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 22, 2007 10:41 am

Post od ivamatic »

Obratite se Vasem doktoru na ponovne konsultacije,jer on najbolje zna zasto Vam je dao takvu terapiju.Sigurno on ima razlog za to,zato sto Vas je operisao i zna sve aspekte bolesti.

Srdacan pozdrav! :P :P :P :P :P
"Izbiliza niko nije normalan..E=mc2"
Korisnikov avatar
razocarana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od razocarana »

I ja sam razmisljala o toj opciji da odem kod doktora koji me je operisao da se ponovo konsultujem ovih dana bi trebao biti dezuran pa cu ga savatati da popricamo na kratko jer je meni takodje nelogicno da uzimam danazol jedan mesec jer sam ga pre 7 godina pila iz dve ture po 6 meseci,ali nije bilo efekta zaustavljanja menstruacije nego mi tada ciklus postao neredovan npr. imam 3 dana pa nedelju dana nista pa opet dobijem na 5 dana itd,ali to je bilo za vreme terapije danazolom a pre toga i nakon toga sve do diferelina moji ciklusi su savrseni plus minu dan dva stize
kada se desi nešto loše ko zna zašto je to dobro!!!
Odgovori