30 nedelja trudnoce

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
jbioss
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 06, 2012 4:00 pm

30 nedelja trudnoce

Post od jbioss »

Postovani doktore,
vec nedelju dana osecam blage menstrualne bolove i u donjem delu stomaka pritisak. bila sam kod ginekologa, pregledao me je i rekao da se beba spustila i da moram da lezim. Dao mi je utrogestan, 2x 200mg.Beba mi je krupnija za 1. nedelju.Radila sam test opterecenja na glukozu i O.K. je. Doktore da li je to razlog za brigu sto imam blage bolove i povremeno pritisak u donjem delu stomaka?
Zabrinuta buduca mama!
NnN
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 29, 2012 5:16 pm

Re: 30 nedelja trudnoce

Post od NnN »

Doktore,imam 17 godina i prvi put sam stupila u seksualni odnos sa deckom.Pazili smo maksimalno,koristio je kondom,nije pukao niti je spao.Poslednju put sam menstruaciju dobila 17 juna...pa me brine jer mi kasni vec 15 dana.Inace nikada nemam redovno...a imam od simptoma koje imam su natecene grudi...i neka braonkasta sukrvica koju sam primetila na ulosku...Nervozna sam jer nzm sto mi kasni...brinem se da nije trudnoca..nzm sta da radim? Hvala :-?
Odgovori