nakon odnosa

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
zanet
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 08, 2005 11:58 am

nakon odnosa

Post od zanet »

Zanima me da li je normalno da nakon odnosa sperma iscuri iz vagine?Da li sve treba da iscuri ili ne?Ja nisam posle toga ustajala ali je sperma ipak iscurela mislim krenula da curi nekih 10 ak minuta kasnije. Zanima me jos koja je razlika izmedju uterus u AVF i RVF?
kaca 33
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 21, 2006 9:58 pm

Post od kaca 33 »

Mislim da to sto je iscurela nije strasno jer sam i ja neki put osecala da iscuri a neki put i ne. U stvari, ta tecnost, koliko se meni cini, i mora da iscuri ali dosta toga i ostane. Bitno je da su njemu vecinom pokretni spermatozoidi. Zato, nije lose da kada zelite da imate odnose on apstinira nekih 4-5 dana ( naravno to sve natempirate pred ovulaciju ) a posle odnosa, kao i sto si radila, budi mirna nekih pola sata ili jos lepse odspavaj jednu partiju :wink:
Sve najbolje i bez brige! :lol:
p.s.
ovo bas zvuci kao neki recept zar ne? :D :D
hypo_hondar82
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 10, 2006 4:37 pm

Post od hypo_hondar82 »

AVF i RVF su skracenice,koje oznacavaju polozaj materice,koju ustanovi ginekolog pri pregledu.Nekako najprostije receno AVF,bi bio normalan polozaj,gde je telo materice usmereno ka napred,a RVF znaci da je usmerena unazad,koristi se termin"zavaljena"materica.To je varijacija na temu,ali nije nista strasno.Neke zene sa matericom u RVF-u,mogu imati jace bolove pri menstruaciji.
MiljanaAtila
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 17, 2006 7:55 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od MiljanaAtila »

Normalno je da sperma iscuri, jer nema gde da ode....neki deo i ostane, a to je za oplodnju, za spajanje sa jajnom celijom.
Mi nismo apstinirali, jer smo bili u Engleskoj....... i ja sam trudna vec 14 nedelja.....
Puno srece...
Slika
zanet
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 08, 2005 11:58 am

Post od zanet »

Hvala Vam na odgovorima:) Zaci normalno je da iscuri:) ok:) U svakom slucaju nista ni nije moglo tada da se desi posto je to bio dan pred menstruaciju:)
Odgovori