Najbrzi put do trudnoce

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Sanjadd
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 09, 2012 2:14 am

Najbrzi put do trudnoce

Post od Sanjadd »

Cao svima, evo sve sam iscitala, od srca se obradujem kad cujem da je neko u drugom stanju.Moj dragi i ja pokusavamo, relativno kratko ali nas ponekad uhvati seta i tuga sto nije uspelo i vecito pitanje "kad ce?"Procitala sam ovde za neki recept od meda i rena, a za muskarce med i jos neki sastojci. Molim svakoga ko zna nesto o tom receptu da mi napise kako se pravi i upotrebljava i bilo koji drugi savet je dobrodosao.Hvala vam puno Sanja
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Najbrzi put do trudnoce

Post od aa_aca »

Кажу да су селен и цинк добри у ту намену код мушкарца.

Мислим да је најбољи начин да затрудниш баш тај да заборавиш на то. Многи брачни парови су прошли сито и решето и ништа нису постигли. Када су одустали од идеје да имају децу, управо су их добили. Нешто се лоше дешава у организму када човек нешто много жели. Када то желе две особе истовремено, тек тада настаје џумбус. О чему се ради, мислим да још нико није открио.
Sanjadd
Novi član
Novi član

Post od Sanjadd »

aa_aca napisao:Кажу да су селен и цинк добри у ту намену код мушкарца.

Мислим да је најбољи начин да затрудниш баш тај да заборавиш на то. Многи брачни парови су прошли сито и решето и ништа нису постигли. Када су одустали од идеје да имају децу, управо су их добили. Нешто се лоше дешава у организму када човек нешто много жели. Када то желе две особе истовремено, тек тада настаје џумбус. О чему се ради, мислим да још нико није открио.

Hvala puno, pijemo cink i selen i med sa svim i svacim.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Sanjadd napisao:.....sa svim i svacim.
Хе, хе. Пазите да не претерате. :lol:
Sanjadd
Novi član
Novi član

Post od Sanjadd »

aa_aca napisao:
Sanjadd napisao:.....sa svim i svacim.
Хе, хе. Пазите да не претерате. :lol:
Ne verujem da moze da se pretera :D .
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Ако се држите препоручених доза онда је у реду. :D Рецимо селен може да изазове веома незгодне проблеме ако се претера. Ако се користи лош витамин Ц може да дође до оштећења слузокоже желуца. Амери су имали неко "истраживање" у коме су доказали да је витамин Ц канцероген. Не знам где им је мозак, али не бих се чудио да је то тачно у случају "обичног" витамина Ц. Па рецимо лоше гвожђе може да изазове велике проблеме у желуцу и цревима. Шумећи витамини могу свашта да направе јетри. И тако даље.
Odgovori