Najbrzi put do trudnoce
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Najbrzi put do trudnoce
Cao svima, evo sve sam iscitala, od srca se obradujem kad cujem da je neko u drugom stanju.Moj dragi i ja pokusavamo, relativno kratko ali nas ponekad uhvati seta i tuga sto nije uspelo i vecito pitanje "kad ce?"Procitala sam ovde za neki recept od meda i rena, a za muskarce med i jos neki sastojci. Molim svakoga ko zna nesto o tom receptu da mi napise kako se pravi i upotrebljava i bilo koji drugi savet je dobrodosao.Hvala vam puno Sanja
Re: Najbrzi put do trudnoce
Кажу да су селен и цинк добри у ту намену код мушкарца.
Мислим да је најбољи начин да затрудниш баш тај да заборавиш на то. Многи брачни парови су прошли сито и решето и ништа нису постигли. Када су одустали од идеје да имају децу, управо су их добили. Нешто се лоше дешава у организму када човек нешто много жели. Када то желе две особе истовремено, тек тада настаје џумбус. О чему се ради, мислим да још нико није открио.
Мислим да је најбољи начин да затрудниш баш тај да заборавиш на то. Многи брачни парови су прошли сито и решето и ништа нису постигли. Када су одустали од идеје да имају децу, управо су их добили. Нешто се лоше дешава у организму када човек нешто много жели. Када то желе две особе истовремено, тек тада настаје џумбус. О чему се ради, мислим да још нико није открио.
aa_aca napisao:Кажу да су селен и цинк добри у ту намену код мушкарца.
Hvala puno, pijemo cink i selen i med sa svim i svacim.
Хе, хе. Пазите да не претерате.Sanjadd napisao:.....sa svim i svacim.

Ne verujem da moze da se preteraaa_aca napisao:Хе, хе. Пазите да не претерате.Sanjadd napisao:.....sa svim i svacim.

Ако се држите препоручених доза онда је у реду.
Рецимо селен може да изазове веома незгодне проблеме ако се претера. Ако се користи лош витамин Ц може да дође до оштећења слузокоже желуца. Амери су имали неко "истраживање" у коме су доказали да је витамин Ц канцероген. Не знам где им је мозак, али не бих се чудио да је то тачно у случају "обичног" витамина Ц. Па рецимо лоше гвожђе може да изазове велике проблеме у желуцу и цревима. Шумећи витамини могу свашта да направе јетри. И тако даље.