nadam se brzom odgovoru SUTRA MI ZAKAZUJU OPERACIJU

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
taca69
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 23, 2009 12:19 pm

nadam se brzom odgovoru SUTRA MI ZAKAZUJU OPERACIJU

Post od taca69 »

Pre 3 god.mi je uradjena operacija(plastika)sa sledecom dijag.
N 81 CYSTORECTOCELLA OP/COLPORRAPHIO ANTERIOR CUM ELEVATIO V.URINARIAE COLPOPERONEORRHAPHIO POSTERIOR CUM ELEVATIO M. LEVATORE ANNI.
10-TAK DANA POSLE OPERACIJE SM VDELA DA NESTO NIJE KAKO TREBA JER MI SE GRLIC MATERICE SPUSTIO U VAGINU(STO PRE OPERACIJE NIJE BIO SLUCAJ)PRILIKOM LEZANJA SE POVUCE A PRILOKOM HODANJA MALO POMALO ZA OVE TRI GODINE JJE POCEO SVE VISE DA "IZLAZI".SMOGLA SAM SNAGE DA OPET ODEM KOD DR.I ON MI SADA KAZE DA SAMO TREBA IZVRSITI KONIZACIJU. JA SE PLASIM DA POSLE TOGA NE BUDE BILO:E SAD AJDE NA OPERACIJU JER VAM ISPADA ZID MATERICE...
PA NALAZ I KOLPOSKOPIJA JE OK(2.GRUPA) SUTRA IDEM DA MI ZAKAZU OPERACIJU PA MOLIM ZA SAVET I MISLJENJE. POJEDINI DR.SU BAS SUJETNI NE ZNAM KAKO REAGOVATI ... PRVI PUT SAM NA OVAKVOM FORUMU PA SE NADAM DA CE PITANJE PROCITATI NEKO KOMPENTENTAN
bankabre
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Okt 23, 2008 1:43 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od bankabre »

odakle ste?
koje ste godiste? 69 pretpostavljam?
imate li dece?
taca69
Novi član
Novi član