Muzika za Novu Godinu
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Feb 28, 2005 1:56 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Muzika za Novu Godinu
Evo pravim CD za jedno drustvo iz bivse Yu, sa kojim idemo na skijanje i pomislih da mozete da mi pomognete...sta biste Vi zeljeli da cujete kao 'dobru stvar za dobro raspolozenje' u novogodisnjoj noci...
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Dec 18, 2005 7:08 pm
Po starom dobrom srpskom obicaju za Novu Godinu trubaci
Ukoliko mozes da pronadjes, postoji CD koj se zove MILE PROTIV TRANZICIJE koji sadrzi skracenu verziju popularnog istoimenog serijala.
Teksta ima malo u pauzama izmedju numera koje je odsviralo nekoliko dobrih trubackih orkestara.Izemdu ostalih tu su:LABAMBA, PINK FLOYD, CAK I VERZIJA HEJ SLOVENI SAMO SA TRUBOM.
Meni je bilo veoma interesantno, a verujem i svima koji su razbacani po raznim kontinentima i trubu nisu culi odavno
Pozdrav

Ukoliko mozes da pronadjes, postoji CD koj se zove MILE PROTIV TRANZICIJE koji sadrzi skracenu verziju popularnog istoimenog serijala.
Teksta ima malo u pauzama izmedju numera koje je odsviralo nekoliko dobrih trubackih orkestara.Izemdu ostalih tu su:LABAMBA, PINK FLOYD, CAK I VERZIJA HEJ SLOVENI SAMO SA TRUBOM.
Meni je bilo veoma interesantno, a verujem i svima koji su razbacani po raznim kontinentima i trubu nisu culi odavno

Pozdrav
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Feb 28, 2005 1:56 pm
Hvala Bojana za ideju...ovako pocinje muzicko vece u planini...
1. dio "ljuljaj me njezno"...lagane zabavne...442 do bgd-a, crvena jabuka, bijelo dugme,
2. dio " zaplesimo"...zabavne...maslinasto zelena, moji su drugovi, lazi me od alke vujice, rat i mir viktorija,...
3. dio "pjevajmo stare dobre kafanske pjesme"
4. dio gdje ce biti trubaci ce da se i igra uz narodne...
trubaci ce biti u ovoj zadnjoj...
sada sam kod 3. dijela i zeljka samardzica...da me nije redom bi sve kafane propale, da me nije ko bi te kao oci voleo...ceca 'beograd'...dzej...sunce ljubavi, ni na istok ni na zapad, uspori malo sudbino sestro...toma zdravkovic....pesme moje, pesme moje...majci...
Treba da napravim jedno 6-7 sati muzike koja ce da drzi 20 ljudi na nogama do ujutro...i u dobrom raspolozenju...Eto sada otkrivam jednu od svojih vanprofesionalnih simpatija...muzika...da mi je majka priroda dala bolji glas cijeli bih zivot provela u kafani pjevajuci i placajuci muziku...ovo drugo je jos moguce...
ajde pa zivjeli...
1. dio "ljuljaj me njezno"...lagane zabavne...442 do bgd-a, crvena jabuka, bijelo dugme,
2. dio " zaplesimo"...zabavne...maslinasto zelena, moji su drugovi, lazi me od alke vujice, rat i mir viktorija,...
3. dio "pjevajmo stare dobre kafanske pjesme"
4. dio gdje ce biti trubaci ce da se i igra uz narodne...
trubaci ce biti u ovoj zadnjoj...
sada sam kod 3. dijela i zeljka samardzica...da me nije redom bi sve kafane propale, da me nije ko bi te kao oci voleo...ceca 'beograd'...dzej...sunce ljubavi, ni na istok ni na zapad, uspori malo sudbino sestro...toma zdravkovic....pesme moje, pesme moje...majci...
Treba da napravim jedno 6-7 sati muzike koja ce da drzi 20 ljudi na nogama do ujutro...i u dobrom raspolozenju...Eto sada otkrivam jednu od svojih vanprofesionalnih simpatija...muzika...da mi je majka priroda dala bolji glas cijeli bih zivot provela u kafani pjevajuci i placajuci muziku...ovo drugo je jos moguce...
ajde pa zivjeli...
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Apr 27, 2005 3:04 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Apr 21, 2005 3:00 pm
Predlozi muzike za prijatelje u novogodisnjoj noci
Draga, nasa i moja , OBGYN,
Predlazem ti da uvrstis Zdravka Colica i Bijelo Dugme...
Sve najlepse ti zelim u Novoj 2006. godini !
Predlazem ti da uvrstis Zdravka Colica i Bijelo Dugme...
Sve najlepse ti zelim u Novoj 2006. godini !