Muku mucim...

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Suncano je
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 29, 2007 10:34 am

Muku mucim...

Post od Suncano je »

Cao dragi moji, ja muku mucim sa kandidom. :roll: Ustvari sve je pocelo svrabom i to u januaru kada sam se odlucila naravno da odem kod ginekologa. I resila da uradim sve na jednom mestu. Utvrdjena mi je VI grupa i dobila sam Gyno-dactanol i Nystatin... posle toga je izgledalo kao da se primirilo i ja sam prestala sa terapijom. Nisam isla na kontrolu pa se opet vratilo pre nekih mesec ipo i opet ista stvar.Terapija: Nistatin vag. Nistatin tbl i Ketokonazol ali samo tri dana nakon sto prestanem da pijem Jeanine zbog uvecanog jajnika. Najveca mora od svega je sto mi je u poslednja dva dana sekret gust i braon boje i imam jak svrab i ocekujem menstruaciju sutra, :wink: ali ne znam vise sta da radim od muke. Imam redovne odnose od pre 2 meseca i partner ima redovne medicinske preglede zbog posla pa me zanima da li bi moglo da bude i nesto prenosivo sto se ne vidi u nalazu krvi. :D
Odgovori