Da predjem odmah na problem, sa devojkom sam vec 4 meseca, stvar je u tome da ona ne moze da svrsi.

Prilicno mi je glupo to, ja zadovoljan, prezadovoljan, opustim se, ali ona nista... Onda posle seksa se osecam jako glupo, iskreno da kazem, i nesposobno!
Ja imam 25 a ona 21, pre mene je imala odnos, mozda 10-ak puta, pricali smo o svacemu, tj. o orgazmu, pitao sam je da li se samozadovoljavala, da, ali cak ni onda nije svrsila. Znaci, nije nikada svrsila u zivotu. E sad, to mene vec nakon ovih par meseci izludjuje, i smeta mi, pomisljam i da samnom nesto nije u redu, tj, da ja ne mogu da je nateram da svrsi.
Seks je zaista fantastican, ona nenormalno ovlazi posle minut dva predigre, sto mi je izuzetno drago, u seksu uziva definitivno, kao i ja, ali orgazma nigde.
Probao sam i u toku predigre prstima, i oralno, i prstima i penisom u isto vreme, zaista jako uziva, ali nista. Nekada seks traje i po 45-60 minuta, to je zabadanje noktiju u ledja, stiskanje moje koze, znaci definitivno sam siguran da sam sa te strane dobar, sto je i ona vise puta u toku zanosa rekla, ali problem ostaje. Ne zelim da se nesto hvalim, ali ipak treba da se razumemo, da me ne shvatite pogresno, ovo je ipak medicinski forum.
Ona kaze da joj orgazam nije ni bitan, ali verujem da laze sebe koliko i mene, kao, nije nikada, ne zna kako to izgleda pa joj i ne nedostaje, kao seks je fantastican, posle seksa uglavnom je bez daha...
A ja se nekada izbedacim, jer zelim da i ona uziva kao i ja... Zelim da joj bude lepo, da oseti to.
E od svega toga dodje i meni psiholoska neka blokada, koliko se trudim da dodjemo do toga, nekada mi se spusti u toku seksa, pa onda problem jos veci... A nemam problema sa potencijom, ona zaista extra izgleda, tacno ono sto volim, ali blokada zbog razmisljanja i eto, doduse retko, ali u poslednje vreme mozda i malo cesce...
A i ja jurim za tim orgazmom njenim, da sebe do te mere zapostavim i svoje uzivanje zanemarim. No, dobro, ovo nije tema o meni, ja znam sta je moj problem i kako da ga resim, jel imate vi neko misljenje o svemu ovome, ne o meni, vec o njenom orgazmu... Ja sa time nemam problema, da se razumemo.
Naravno da smo pricali o tome, kao sto sam vec i rekao, ona kaze da mozda ne moze dovoljno da se opusti, ali verujte, ako ono sto ja vidim nije opusteno, onda ne znam sta jeste, i kako ce tek da uziva kada se opusti, ja mogu samo da se nadam da ce taj trenutak da dodje sto pre.
Mozda jeste problem u opustanju, mozda nije, sta vi mislite, mozda je to njeno opustanje samo izgovor neki, i odlaganje problema.
Ja sam razumno bice, naucio sam da o svemu razgovaram, ali ona i izbegava malo pricu o tome, no, kontam, pritisak je i na njoj...
Raspricao sam se...
Sta vi mislite, ja vec ne znam sta da mislim...