Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Drugari,
stigao mi je patohistoloski test na kome pise cystis endometriotica et cystes folliculare ovarii ... moze li neko da mi kaze o cemu se ovde radi?
Veruj mi ni ja nista ne razumem, jesam li ja imala jednu cistu, vise njih koje su poslate na analizu ... niko mi nista nije rekao ... hvala u svakom slucaju.
pa kako ti nisu objasnili zasto radis kao i razjasnili rezlutat???takve stvari moras da pitas,jer poneka ako ne pitas ne objasnjavaju(pucaju od strucnosti,misle mi se pametni rodili )u svakom slucaju,nesto oko ciste i jajnika,bem li ga
Operisali su oni meni cistu u Narodnog fronta, samo se niko nije pojavio da mi objasni sta su mi radili .... kada sam uspela da savatam jednog od trojce doktora, rekao mi je da je sve u redu i da mi je ostao jajnik. Stvarno im hvala za jajnik! Rezultate sam dobila danas ali doktora nisam nasla. Malo sam zbunjena, a na salteru ne daju nikakva tumacenja ... ja se , eto, brinem sad ... sedim tako tu i brinem se ... zato sam pitala ovde drugare jel zna neko nesto.