Mozda trudnoca
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Mozda trudnoca
Menstruacija mi izostaje 11 dana, imam povecan sekret (tecan), grudi me bole, imam grceve, jajnici me bole, imam osecaj kako da sam dobila. Pre nego sto sam trebala da dobijem menstruaciju imala sam 2 stresa od toga 1 malo veci i imala sam eserihiju. Da li je to od toga ili sam trudna? 

Re: Mozda trudnoca
Isla sam 6.03. kod ginekologa i radila sam vaginalni ultra zvuk i tad mi je rekla da cu dobiti.comi216 napisao:Menstruacija mi izostaje 11 dana, imam povecan sekret (tecan), grudi me bole, imam grceve, jajnici me bole, imam osecaj kako da sam dobila. Pre nego sto sam trebala da dobijem menstruaciju imala sam 2 stresa od toga 1 malo veci i imala sam eserihiju. Da li je to od toga ili sam trudna?
Uradite test..odite ponovo lekaru..
Decko je pre 3 dana ejakulirao u mene, tad mi je ovulacija bila pri kraju ili je prosla, a bebi pilule ne pijem vec sam popila pilulu za "dan posle" posle 22 sata. Da li mogu da ostanem trudna tako? 

-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Apr 08, 2013 5:41 pm
Veliki pozdrav za sve Vas!Nesto me muci i sama mislim da pretjerujem jer sam sklona umisljanju ponekad ali ok bice mi lakse ako cujem vase misljenje.U januaru sam imala rizican odnos(prekinuti snosaj)mada smo sigurni da smo ga na vrijeme prekinuli
menstruacija mi je kasnila taj mjesec trebala je doci 7.02 ali je dosla 18 u tom periodu dok je kasnila uradila sam 2 testa oba negativna i po zavrsetku jos jedan isto negativan.Sljedecu menstruaciju sam dobila 4 aprila kasnila je nekih 14 dana ali je dosla i bila je kao inace i u tom periodu sam uradila 2 testa i oba negativna zadnji sam uradila jutros na jutarnji urin i negativan je.Izmedju te dvije menstruacije sam imala 1 odnos ali je bio sa zastitom.Zbunilo me je dosta toga na netu o tim "lazni menstruacijama" pa sam i dalje malo u strahu mada mislim da je to skoro pa nemoguce uz 5 negativnih testova.Samo se nadam da ce me neko od vas razumjeti i da nece pomisliti da sam "zrela"za psihijatra 

-
- Novi član
Znaci sve je to u mojoj glavi i od straha umislila sam sebi
i ne postoji mogucnost za trudnocu na osnovu svega sto sam napisala? 

Pa gledaj, postoji sansa. Moj decko i ja ne koristimo zastitu a ja ne pijem tablete i uvek prekine snosaj. Zajedno smo 7 meseci a ja jos nisam trudna. Vazno je samo da li decko prekine na vreme. Ali postoji sansa i da se u onoj tecnosti koju decko izlucuje tokom odnosa nalaze spematozoidi. Mala je sansa da tako zatrudnis ali ipak postoji. Ti uradi test pa ces videti, ali mislim da je sve u redu. 

-
- Novi član
Uradila sam ih 5 do sad i svi su negativni.Zadnji sam uradila jucer ujutroo 

Sve je to ok. I meni su kasnile po 5 dana ali je poslednja kasnila 16 dana, sad cemo videti za ovu. Desi se takav period ali ce proci veruj mi. 

-
- Novi član
I ja se nadam da ce proci i da se nece bas tako skoro ponoviti.Hvala ti sto si nasla vremena i odgovorila mi.Inace dosta foruma s ovakvim temama i nije bas aktivno