mozda pogresna tema,ali moram da se raspitam.............
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Feb 22, 2009 9:28 pm
- Kontakt:
mozda pogresna tema,ali moram da se raspitam.............
Zavrsila sam osmi razred i sada treba da se upisem u srednju,ali ja hocu medicinu i nista vise.ako upisem za ginekolsko-akusersku sestru,sta mogu posle da zavrsim(msm na fakultet)
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Kontakt:
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Srednja shkola ti je najmanji problem i zapravo najmanje bitna ako imash takav plan
ali ako hocesh bash neshto vezano za polje koje te interesuje onda mozesh i pedijatrijska sestra i gin-akusherski smer da upishesh.
Samo dobro razmisli josh jednom, takva specijalizacija pre svega ne moze u nashoj zemlji da se bira, bar ne vishe, i nadam se da znash sta podrazumeva i koliko godina takva jedna specijalizacija.
I pishi cele rechi, nismo mi svi facebook i sms mms obrazovani, nemam aparat za deshifrovanje, a i malo vishe poshtovanja se pokaze kada se pishu rechi i rechenice onako kako je Vuk rekao

Samo dobro razmisli josh jednom, takva specijalizacija pre svega ne moze u nashoj zemlji da se bira, bar ne vishe, i nadam se da znash sta podrazumeva i koliko godina takva jedna specijalizacija.
I pishi cele rechi, nismo mi svi facebook i sms mms obrazovani, nemam aparat za deshifrovanje, a i malo vishe poshtovanja se pokaze kada se pishu rechi i rechenice onako kako je Vuk rekao

Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Kontakt:
a kako to mislite nema u nasoj zemlji,kad ima medicinski fakultet,pa onda dve godine mora d ase bude lekar opste prakse,pa onda se radi dve godine u mom slucaju na decijoj hiruri kao asistent doktorima,i onda posle dve godine subspecijalizacije te oblasti i tada si doktor-bar je meni tako objasnjeno.........tamaraft napisao:Srednja shkola ti je najmanji problem i zapravo najmanje bitna ako imash takav planali ako hocesh bash neshto vezano za polje koje te interesuje onda mozesh i pedijatrijska sestra i gin-akusherski smer da upishesh.
@ Ivanna Kraljica
Izvini shto ti upadam u temu, zhelim samo da se raspitam o slichnoj stvari, pa da ne otvaram novu.
Naime, ja bih zhelela da uradim prekvalifikaciju u medicinsku sestru (imam zavrshenu gimnaziju). Da li mi neko mozhe reci bilo shta vishe o tome?
Pokushavam da pronadjem bilo kakve info na Internetu i svakako cu telefonirati Srednju medicinsku u ponedeljak, ali nije na odmet pitati i ovde, zar ne?
Mozhda neko ima iskustva.
Hvala unapred.
Izvini shto ti upadam u temu, zhelim samo da se raspitam o slichnoj stvari, pa da ne otvaram novu.
Naime, ja bih zhelela da uradim prekvalifikaciju u medicinsku sestru (imam zavrshenu gimnaziju). Da li mi neko mozhe reci bilo shta vishe o tome?
Pokushavam da pronadjem bilo kakve info na Internetu i svakako cu telefonirati Srednju medicinsku u ponedeljak, ali nije na odmet pitati i ovde, zar ne?

Hvala unapred.