Zdravo svima!
Imam 22 godine. Nisam radjala i nemam prekide trudnoca iza sebe.
Pre nedelju dana sam u Frontu uklonila kondilome i radila biopsiju grlica materice. Rezultate biopsije jos cekam, ali ne zanima koliko dugo cu imati svetlo braon sekret koji se pojavio odmah posle tog zahvata? Znam da je to relativno ali me zanima posle koliko vremena bi trebalo da se zabrinem za to sto jos uvek postoji?
Posto sam radila i biopsiju grlica materice i abraziju kondiloma u isto vreme interesuje me kada bih mogla poceti sa odnosima?
Pitanje koje mi ne da mira je: Kolika je verovatnoca da doktor nije lepo uradio abraziju kondiloma tj da ih ja i dalje imam? jeste da je proslo tek nedelju dana od te intervencije ali ja i dalje vidim slicne izrasline koje sam imala i pre intervencije.. Ima li razloga za brigu? ili ce to mozda tek da se povuce?
mozaik, kondilomi, odnosi posle intervencije
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
ako ce ti biti lakshe, a hoce, otidji na pregled pa da si mirna posle!
Svi imaju taj trip da nije dobro uradjeno da ce se vratiti da nije sraslo...nishta novo!
opusti se i radi na podizanju imuniteta, od razmishljanja necesh nishta postici poshto ne mozesh sama sebe lechiti a samo cesh nabiti nervozu a ona ti sada ne treba, treba ti kljukanje vitaminima, izbegavaj puno shecera u ishrani radi brzeg zarastanja i redovno i pazljivo sprovodi higijenu.
Svi imaju taj trip da nije dobro uradjeno da ce se vratiti da nije sraslo...nishta novo!
opusti se i radi na podizanju imuniteta, od razmishljanja necesh nishta postici poshto ne mozesh sama sebe lechiti a samo cesh nabiti nervozu a ona ti sada ne treba, treba ti kljukanje vitaminima, izbegavaj puno shecera u ishrani radi brzeg zarastanja i redovno i pazljivo sprovodi higijenu.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.