Po preporuci drugarice, posetila sam ovaj sajt i, posle iscitavanja nekoliko tekstova, resih da se pridruzim, jer mi se sajt izuzetno svideo. Isto tako, imam jednu dilemu, pa bih volela da mi neko strucan, pouzdan ili iskusan, odgovori. Za 20-ak dana treba da krenem na more, ali kako sam se bila prehladila prosli mesec, pa mi se menstruacija pomerila za nedelju dana(ciklus mi je, inace, redovan, na svakih 28 do 31 dan), menstruaciju cu dobiti bas toga dana kad krenem na more:(
S obzirom na to da nisam nikada koristila kontraceptivne pilule, ali razumem po kom principu"rade", interesuje me da li cu, ako nedelju do 10 dana budem koristila pilule, pa prestanem, dobiti u roku od 3-4 dana?
Unapred se zahvaljujem na svakom odgovoru!
"Morsko" pomeranje ciklusa
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jul 01, 2009 6:18 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
"Morsko" pomeranje ciklusa
"Stupid is who stupid does."
Forest Gump
Forest Gump
Nemoj uzimati kontraceptivne pilule, nego vidi sa svojim ginekologom da ti prepise primolut nor ili neke tablete koje slicno deluju, pa ces definitivno znati kad ces dobiti. Samo pazi, na svakog ti hormoni razlicito deluju. Ja sam imala jake glavobolje ne samo dok sam ih pila, nego sve dok nisam dobila. I moras prvo da proveris da nisi slucajno trudna, i da pazis da tokom terapije ne ostanes trudna. I da, doboces najverovatnije 3-4 dana posto zavrsis terapiju. Ja sam ih pila 2x dnevno 10 dana, ali iz drugih razloga.
-
- Novi član
Draga Ivana, hvala puno na odgovoru!*ivana* napisao:Nemoj uzimati kontraceptivne pilule, nego vidi sa svojim ginekologom da ti prepise primolut nor ili neke tablete koje slicno deluju, pa ces definitivno znati kad ces dobiti. Samo pazi, na svakog ti hormoni razlicito deluju. Ja sam imala jake glavobolje ne samo dok sam ih pila, nego sve dok nisam dobila. I moras prvo da proveris da nisi slucajno trudna, i da pazis da tokom terapije ne ostanes trudna. I da, doboces najverovatnije 3-4 dana posto zavrsis terapiju. Ja sam ih pila 2x dnevno 10 dana, ali iz drugih razloga.
Znam za Primolut Nor-nisam koristila, ali sam cula za te tablete.Trudna nisam, niti planiram, pa se "valjano"stitim, a i skoro sam bila na redovnom pregledu i sve je u redu.Pitacu doktora za tablete, picu i javicu kako su uticale na mene.
Hvala jos jednom.Pozdrav!
Forest Gump
Forest Gump
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jun 07, 2009 12:08 am
Користила сам Оргаметрил за одлагање менструације и могу да га похвалим да је послужио сврси. Добила сам 3 дана пошто сам узела последњу таблету и крварење је било просечно, ни премало ни преобилно. Али сада имам јак секрет и слабо крварење (10 дана после менструације) и мало ме нервира, иако знам да није ништа озбиљно и да је то једна од чешћих пропратних појава таблета.
Зато, буди спремна и на то!
Зато, буди спремна и на то!
Србија је вечна док су јој деца верна!
-
- Novi član
Orgametril pomaze i to bez ikakvih smetnji! Iskreno, bojala sam se mucnina, glavobolja, vrtoglavica na suncu i sl. ali sve je proslo bez problema. Dobila sam cetvrti dan po prestanku uzimanja tableta i sve je u redu. Dakle, brinula sam bez razloga!
Inace, (da malcice skrenem sa teme) svi koji su zainteresovani za Grcku, neka obavezno posete Skijatos-raj na zemlji!
Svaka cast na sajtu!
pozdrav

Inace, (da malcice skrenem sa teme) svi koji su zainteresovani za Grcku, neka obavezno posete Skijatos-raj na zemlji!
Svaka cast na sajtu!
pozdrav
Forest Gump
Forest Gump