molluscum contagiosum

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
milanm
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 16, 2005 10:54 pm

molluscum contagiosum

Post od milanm »

u februaru 2005 mi je dijagnostikovan u predelu penisa i malog stomaka. Lecio sam se na privatnoj klinici, primenjivan je tecni azot. Nakon tri tretmana nisu se pojavljivali do pre nekoliko dana. Dakle, posle samo 6 meseci su se ponovo javili. Interesuje me o cemu se radi (etiologija, prognoza, tretman, ima li recidiva, koliko je lecenje uspesno, kako se prenosi, koliko je verovatno da sam zarazio svoju devojku, period inkubacije)...Dakle, interesuje me sve u vezi s moluskama, a najvise kako ih se otarasiti. Nije mi jasno kako sam ih dobio... kazu mi da je po sredi oslabljen imunitet. Molim sve koji ista znaju, narocito strucnjake, da mi se jave... hitno
Hvala unapred
dr Presetnik
Saradnik
Pridružio se: Pet Jun 18, 2004 2:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od dr Presetnik »

Za odgovore i za terapiju javite se Dr Bjekovicu, u Zavodu za dermatovenereoloske bolesti u ul. Dzordza Vasingtona.
milanm
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 16, 2005 10:54 pm

kako doci do dr Bjekovica

Post od milanm »

dr Presetnik napisao:Za odgovore i za terapiju javite se Dr Bjekovicu, u Zavodu za dermatovenereoloske bolesti u ul. Dzordza Vasingtona.
Najlepse hvala dr Presetnik. Jos bih Vas molio da mi odgovorite kako da stupim u kontakt sa dr Bjekovicem, da li mi je potreban uput lekara opste prakse? Hvala unapred
Odgovori