Molim vas da mi pomozite

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
sonce
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 25, 2006 9:05 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Molim vas da mi pomozite

Post od sonce »

Zdravo svima
Ja sam u braku vec 5god imam 30god ,jos nemamo dece, urageno je kod supruge 4 insemincije ali nista, zadnja je bila sa terapijom Puregon inekcije a posle inseminacije primala je tablete Utrogestan. Do sada sam uradio vise spermograma ali je svaki put bila drugacija dijagnoza:
1>azoospermia
2>asthenoteratozoospermia
3>teratozooospermia
4>oligospermia je zadnja dijagnoza spermograma koji sam uradio prije 1mjesec
vec 3 mjeseca pijem Proxeed a prije sam pio Padutin 100
Da bude detalnije evo rezultata sa zadnji spermogram
Vol>2.5 Morfologija
PH>8
Conc>6.3 M/ml Normalni formi>41%
Motalitet>73% MSC>4.6 M/ml
Brzi>40.2% Pmsc/a/>3.1 M/ml
Bavni>7.9% Pmsc/b/>0.5%
Neprogresivni>15.9% FSC>2.3 M/ml
Imotilni>27% SMI>38%
Broj spermatozoida 12.6 M Progresivni 7.2 M
Funkcionalni 4.6 M
A kod moju suprugu dijagnoza je UTERUS AVF ARCUATEN , ona ima 28god i do sada nije imala ni jednu trudnocu . Pa zamolio bih vas doktore i svi oni koji su imali ovakav problem da nam odgovore dali je moguce da moja sopruga ostane trudna po prirodnim putem,a ako ne sta da radimo zato vas molim za pomoc.
Unapred hvala :D :D :D
sonce
Novi član
Novi član

Re: Molim vas da mi pomozite

Post od sonce »

sonce napisao:Zdravo svima
Ja sam u braku vec 5god imam 30god ,jos nemamo dece, urageno je kod supruge 4 insemincije ali nista, zadnja je bila sa terapijom Puregon inekcije a posle inseminacije primala je tablete Utrogestan. Do sada sam uradio vise spermograma ali je svaki put bila drugacija dijagnoza:
1>azoospermia
3>teratozooospermia
vec 3 mjeseca pijem Proxeed a prije sam pio Padutin 100 l

A kod moju suprugu dijagnoza je UTERUS AVF ARCUATEN , ona ima 28god i do sada nije imala ni jednu trudnocu . Pa zamolio bih vas doktore i svi oni koji su imali ovakav problem da nam odgovore dali je moguce da moja sopruga ostane trudna po prirodnim putem,a ako ne sta da radimo zato vas molim za pomoc.
sonce
Novi član
Novi član

Re: sve za bebu

Post od sonce »

sonce napisao:Zdravo svima
1>azoospermia
3>teratozooospermia
vec 3 mjeseca pijem Proxeed a prije sam pio Padutin 100 l

holly-molly
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Mar 18, 2006 1:50 pm

Post od holly-molly »

Uvek je moguce prirodno,mladi ste,pokusavajte,pa ako za neko vreme ne uspe,onda razmisljajte o alternativama.
Odgovori