Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
za 2 meseca punim 14 godina prvu menstraciju sam dobila 1,5 dana pred 13 rodjendan tj pre godinu dana 2.2.2007.Svaki dan na donjem vesu mi se pojavljuje belicasto-zuti sekret a bakteriju e.coli imam od 5-te godine da li to ima neke veze i koje su posledice te bakterije i kako da je lecim.Mama mi je kupovala caj od brusnice i one su se smanjile ali se brzo vrate.
Potpuno se slazem sa Suncicom. Normalno je sto su ti menstruacije neredovne,kao i pojava belicastog sekreta,medjutim,s obzirom na to da je ustanovljeno prisustvo bakterije,moras redovno ici kod ginekologa i kontrolisati situaciju.
Pozdrav!
Evo ovako,ja sam pre dve godine imala eserihiju u velikom broju,pila sam neke lekove,čajeve i nisam je se rešila dok nisam čula za Monural,nešto neverovatno što nisam mogla da verujem je da se popije uveče pred spavanje samo jedna kesica i bakterija nestaje.To sam i uradila nakon pet dana stvarno je bakterija nestala i nije mi se nikada povratila.Ipak se konsultuj sa lekarom ali ja mislim da nije ništa štetno.Ja sam taj monural uzela na svoju ruku.
Tada je koštao oko 300din ,to je samo jedna kesica koju uveče popiješ na prazan stomak,znači kada legneš nesmeš ni u wc da ideš,da mokriš.moraš da sačekaš do jutra.I onda nakon pet dana opet vadi nalaz,ako je nema super,ako je ima u malom broju onda možeš još jednu kesicu da popiješ i to ti je to.Ja sam je izlečila sa jednom dozom.
E zaboravila sam,ima ga u bolje snadbevenim apotekama.Javi kada budeš opet išla na kontrolu posle njega...Ali ne bi bilo ni loše da posetiš ginekologa,predpostavljam da nisi imala odnose,ali nije na odmet da ti uradi ultrazvuk i bakterijološki bris.Možda si zaradila i neku malu upalicu jajnika.
Pozdrav,
Poslednja izmena od ddanijela u Uto Jan 22, 2008 6:17 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Da samo je jednom popiješ pred spavanje ,i nakon 5 (pet) dana odeš na kontrolu ako bakterije vioše nema onda je to to a ako je slučajno opet ima onda popiješ još jednu kesicu i opet nakon pet dana na kontrolu,(gore sam donela neku izmenicu pa je pročitaj)
Moraš,ja sam posle moje prve menstruacije imala upalu i odliv,naravno tada sam iišla i ništa nije strašno,veruj mi!!!!To je jedan običan pregled ultra zvukom,ako tako nastaviš u životu možeš da imaš velikih komplikacija posebno sa neizlečenim upalama,Poslušaj me reci mami tvoj problem i neka te povede kod doktorke neke,evo videćeš ništa nije strašno.ako te je o nečemu sramota, da kažeš preko ovog foruma pošalji mi mail u PP ili msn ako imaš ,pa ćemo razgovarati.
ali ja nikad ne pricam sa mamom o mojim problemima jer nemam poverenja u nju,a da odem sama pa i sa njom jednostavno me je sramota,samo mi jos fali damo da moram da se skidam ......a neeeeeee nikad!