MOLIM VAS POMOZITE MI!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

jefi
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Sep 18, 2007 2:31 pm

MOLIM VAS POMOZITE MI!

Post od jefi »

za 2 meseca punim 14 godina prvu menstraciju sam dobila 1,5 dana pred 13 rodjendan tj pre godinu dana 2.2.2007.Svaki dan na donjem vesu mi se pojavljuje belicasto-zuti sekret a bakteriju e.coli imam od 5-te godine da li to ima neke veze i koje su posledice te bakterije i kako da je lecim.Mama mi je kupovala caj od brusnice i one su se smanjile ali se brzo vrate.
suncica01
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 30, 2006 9:53 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od suncica01 »

najbolje je da odes kod lekara jer saveti koje dobijes ovde nikako ne treba da zamene pregled kod lekara.
pozdrav
bagzi_m
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 19, 2008 10:50 am

Post od bagzi_m »

Potpuno se slazem sa Suncicom. Normalno je sto su ti menstruacije neredovne,kao i pojava belicastog sekreta,medjutim,s obzirom na to da je ustanovljeno prisustvo bakterije,moras redovno ici kod ginekologa i kontrolisati situaciju.
Pozdrav!
ddanijela
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 05, 2006 2:51 pm

Post od ddanijela »

Evo ovako,ja sam pre dve godine imala eserihiju u velikom broju,pila sam neke lekove,čajeve i nisam je se rešila dok nisam čula za Monural,nešto neverovatno što nisam mogla da verujem je da se popije uveče pred spavanje samo jedna kesica i bakterija nestaje.To sam i uradila nakon pet dana stvarno je bakterija nestala i nije mi se nikada povratila.Ipak se konsultuj sa lekarom ali ja mislim da nije ništa štetno.Ja sam taj monural uzela na svoju ruku.
jefi
Stalni član
Stalni  član

Post od jefi »

koliko kosta od prilike monural i koliko traje terapija?
ddanijela
Aktivan član
Aktivan član

Post od ddanijela »

Tada je koštao oko 300din ,to je samo jedna kesica koju uveče popiješ na prazan stomak,znači kada legneš nesmeš ni u wc da ideš,da mokriš.moraš da sačekaš do jutra.I onda nakon pet dana opet vadi nalaz,ako je nema super,ako je ima u malom broju onda možeš još jednu kesicu da popiješ i to ti je to.Ja sam je izlečila sa jednom dozom.
ddanijela
Aktivan član
Aktivan član

Post od ddanijela »

E zaboravila sam,ima ga u bolje snadbevenim apotekama.Javi kada budeš opet išla na kontrolu posle njega...Ali ne bi bilo ni loše da posetiš ginekologa,predpostavljam da nisi imala odnose,ali nije na odmet da ti uradi ultrazvuk i bakterijološki bris.Možda si zaradila i neku malu upalicu jajnika.

Pozdrav,
Poslednja izmena od ddanijela u Uto Jan 22, 2008 6:17 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
jefi
Stalni član
Stalni  član

Post od jefi »

cekaj,ako sam dobro razumela
popijem pred spavanje tu jednu kesicu i narednih 4 dana ne pijem pa onda odem na kontrolu ili........?
ddanijela
Aktivan član
Aktivan član

Post od ddanijela »

Da samo je jednom popiješ pred spavanje ,i nakon 5 (pet) dana odeš na kontrolu ako bakterije vioše nema onda je to to a ako je slučajno opet ima onda popiješ još jednu kesicu i opet nakon pet dana na kontrolu,(gore sam donela neku izmenicu pa je pročitaj)
jefi
Stalni član
Stalni  član

Post od jefi »

videla sam je,i stvarno nemas pojma koliko sam ti zahvalnaJavicu vam rezultate!
ddanijela
Aktivan član
Aktivan član

Post od ddanijela »

Nema na čemu ,samo molim te obavezno kod ginekologa što preeee!!!

Cmok,
jefi
Stalni član
Stalni  član

Post od jefi »

ne ne ne ...samo to ne NEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!zasto....ne ne ne
boze,zasto sam zensko
NIKAD!!ne ne ne
ddanijela
Aktivan član
Aktivan član

Post od ddanijela »

Moraš,ja sam posle moje prve menstruacije imala upalu i odliv,naravno tada sam iišla i ništa nije strašno,veruj mi!!!!To je jedan običan pregled ultra zvukom,ako tako nastaviš u životu možeš da imaš velikih komplikacija posebno sa neizlečenim upalama,Poslušaj me reci mami tvoj problem i neka te povede kod doktorke neke,evo videćeš ništa nije strašno.ako te je o nečemu sramota, da kažeš preko ovog foruma pošalji mi mail u PP ili msn ako imaš ,pa ćemo razgovarati.
jefi
Stalni član
Stalni  član

Post od jefi »

ali ja nikad ne pricam sa mamom o mojim problemima jer nemam poverenja u nju,a da odem sama pa i sa njom jednostavno me je sramota,samo mi jos fali damo da moram da se skidam ......a neeeeeee nikad!
ddanijela
Aktivan član
Aktivan član

Post od ddanijela »

Pa nećeš da se skidaš,ultra zvuk se radi na stomak.Ne razumem tvoj strah i ne poverenje u mamu.
Odgovori