Molim vas,da pomognete...

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
Kuca55
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 19, 2015 5:25 pm

Molim vas,da pomognete...

Post od Kuca55 »

Prije par jutra sa osjetio neku vrstu svrbljenja na penisu,ali nije nista bilo strasno...no nakon par dana koza na penisu je postajala tvrda i kruta i poceli su se pojavljivati lagane bijele kao pruge slicno kao perut...molim vas za pomoc...hvala :)
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Molim vas,da pomognete...

Post od aaaca »

Пробај да неколико пута дневно испираш воденим раствором соде бикарбоне (мала кашика на чашу млаке воде) уз трљање прстима. Ако су гљивице, то треба да помогне за неколико дана.
Kuca55
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 19, 2015 5:25 pm

Post od Kuca55 »

aaaca napisao:Пробај да неколико пута дневно испираш воденим раствором соде бикарбоне (мала кашика на чашу млаке воде) уз трљање прстима. Ако су гљивице, то треба да помогне за неколико дана.

Mislim da jesu gljivice,ali ne mogu da odem doktoru...jer je dio porodice donekle,pa mi je nezgodno da me netko drugacije gleda zbog toga...hvala ti puno probati cu pa javim za par dana,neka krema ili nesto?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Требало би да је то довољно ако радиш неколико пута дневно.

Можеш да користиш на пример Канестен или Дактанол али онда пре испирања содом бикарбоном мораш сапуницом да опереш кожицу како би скинуо крему и тек онда да испираш. Добро испереш уз трљање, сачекаш да малко одстоји и онда обришеш и мало намажеш кремом.
Odgovori