molim vas pomoć...

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
venesia
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 19, 2007 12:34 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

molim vas pomoć...

Post od venesia »

imam jedan veliki problem... pa bih molila pomoć... imam 24 god i nisam imala porod.. naime,u zadnje vrijeme kad imam spolni odnos sa deckom i kad dozivim orgazam to je jako mokro kao da sam se popiskila. neznam da li je to normalno. jednostavno nemogu to kontrolirati... hvala unaprijed...
venesia
Ka1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 22, 2005 9:18 pm

Post od Ka1 »

Mislim ali pazi MISLIM da je to normalno! Znaci, sada bih ti dao jedan video koji imam... znaci, ne mozes da zamislis!!! :o To je kao neki video "kurs" kako dovesti zenu do orgazma... prstima samo... rukama... i znaci lik joj radi nesto, pritiska joj neke tacke, klitoris, levo, desno, i ona se priblizava orgazmu i BOOOOM !!! Bukvalno pocne da PRSKA, znaci kao da piski, bas tako, onako secka, kako da ti objasnim... kao da strcka vodu iz sprica!!! Znaci, prska covece, ne mo's da verujes! Nisam mogao da verujem kada sam video! Mislio sam da je namestavljka! :o Zbog toga mislim da je to ok... a i kada si mnogo vlazna to znaci da si mnogo napaljena, zar ne? ;)
Gandra
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jun 02, 2006 9:32 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Gandra »

Inace to znaci da su ti Bartolinijeve zlezde izrazito funkcionalne sto i nije tako lose. Ne brini to je normalno.
Odgovori