MOLIM VAS ODGOVORITE

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
edinaaa
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Dec 11, 2008 5:15 pm

MOLIM VAS ODGOVORITE

Post od edinaaa »

ULTRAZVUK GLASI ...UTERUS47X23,1mm ENDOMETRIJ6,5 DESNI OVARIJ 37,7X24mm LIJEVI OVARIJ36,1X20,3mm NA OBA OVARIJA VEĆI BROJ ANTRALNI FOLIKULA PCO susp. DG.AMENORHOEA SEC. PROPISAN PRIMOLUT N 10 DANA.MOLIM VAS DA MI OBJASNITE DALI JE TO STANJE MOJI JAJNIKA ZABRINJAVAJUĆE I DALI ĆU MOČI OSTVARITI ŽELJENU TRUDNOĆU. DA NAPOMENEM DA SU MI MENSTRUACIJE OD POĆETKA NEUREDNE TAKO DA PONEKAD NEDOBIJEM PO 3 MJESECA.RADILA SAM HORMONE I ONI SU SVI U NORMALI JEDNO VRIJEME SAM PILA DOBRASTON I DOK GA PIJEM DOBIJAM REDOVNO ĆIM PRESTANEM MENSTRUACIJE PONOVO ZAOSTAJU.SADA SAM URADILA PAPA TEST KOJI JE UREDAN POSLIJE PRIMOLUTA N SAM DOBILA I TRENUTNO IMAM USKORO ČU PONOVITI HORMONE FSH,LH,PROLAKTIN,E2,PROGESTERON,TESTOSTERON.MOLIM NEKOGA KOJE STRUČAN DA KAŽE SVOJE MIŠLJENJE DALI MOŽE DOĆI DO ZAĆEĆA.JA IMAM 21 GODINU A U BRAKU SAM 8 MJESECI MOLIM VAS POMOZITE.
mjoy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 30, 2007 9:41 pm

Post od mjoy »

Nisam lekar, ali nista strasno. Imas verovatno neredovne cikluse, lekar sumnja na policisticne jajnike?
Sve se moze srediti, prepisace odgovarajuci terapiju i nece biti prepreke da dodjes do bebe!

Sve najbolje i bez mnogo brige!
edinaaa
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Dec 11, 2008 5:15 pm

Post od edinaaa »

mnogo hvala na odgovoru i utjehi.POZZZZZZZZ.
Odgovori