Molim vas odgovorite-POSTINOR

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
Yoyo19
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 04, 2007 12:26 pm

Molim vas odgovorite-POSTINOR

Post od Yoyo19 »

Menstruaciju sam dobila 15.05. Do nezeljenog odnosa je doslo 27.05. i istog dana sam popila Postinor pilule za dan posle, po uputstvu prilozenom na pakovanju. Nikakve nus-pojave poput povracanja, mucnine, vrtoglavice nisu se javile. Kada bih trebalo da dobijem opet? Da li sam pogresila sto sam popila Postinor? Da li ce pilule imati kasnije posledice po moj organizam? Kolika je delotvornost Postinora? Kada moze da se obavi test na trudnocu?
dragana 78
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 31, 2005 3:57 pm

Post od dragana 78 »

Menstruaciju bi trebala dobiti oko 12.06. a za test trudnoće je rano da radiš jer može biti lažno negativan (mada postinor bi trebao da je odradio posao).
dragana 78
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 31, 2005 3:57 pm

Post od dragana 78 »

bi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 02, 2006 1:01 am

Post od bi »

Mislim da su te tablete ok,to jest da su ucinile svoj posao...meni se pokazalo kao ok,ranije...e sad,svako drugacije reaguje na njih..super je ako nisi imala nikakvih nus pojava..inace,moj savet ,iz licnog iskustva, je da se trudis da ih vise ne pijes..ja sam ih pila 2-3 puta( u nekoliko navrata ) po 4 za 1 dan(svakih 6 sati 1,ako se dobro secam) i totalno su mi se pobrkali hormoni...znaci,ok je ako si sad uzela,al trudi se da ne moras vise da ih koristis...sve najbolje! :)
Yoyo19
Novi član
Novi član

Post od Yoyo19 »

Mozda i nije bilo potrebe da ih pijem, ali ja sam panicar, pa sam jednostavno morala.. :cry: Inace, ako ovo sve bude ok, apstiniram :D hvala
joker
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 19, 2006 6:20 pm

Post od joker »

Yoyo19 napisao: Do nezeljenog odnosa (moj bold) je doslo 27.05.
Bez zelje da ti dodatno stajem na muku, al nadam se da ces razumeti! Jel treba da reagujemo, da kontaktiramo organe gonjenja?
Yoyo19
Novi član
Novi član

Post od Yoyo19 »

Joooj ne, nisam tako mislila. Sad ga ne zelim, ali onda je bio sasvim pozeljan... Mislim, uz obostran pristanak, naravno. Hvala sto brinete! :D
joker
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 19, 2006 6:20 pm

Post od joker »

ok , samo sledeci put pamet u glavu, nemora niko da ti kaze kako si se osecala, pa da ne ponovis iskustvo!
Shmizla
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 14, 2007 3:04 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Shmizla »

pililule si ok...verujem da ce sve biti dobro,posto si ih odmah popila

moze da se desi da ti menstruacija porani ili zakasni,ali to je reakcija tvog tela na hormone i pretrpljeni stres....

nemoj unapred da se brines,jer sanse da si zatrudnela prakticno nema
Yoyo19
Novi član
Novi član

Post od Yoyo19 »

jao ljudi HVALA puno. Ja sam mnogo srecna jer sam danas dobila :D :lol: hvala jos jednom i od sada naravno PAMET U GLAVU
Odgovori