Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Menstruaciju sam dobila 15.05. Do nezeljenog odnosa je doslo 27.05. i istog dana sam popila Postinor pilule za dan posle, po uputstvu prilozenom na pakovanju. Nikakve nus-pojave poput povracanja, mucnine, vrtoglavice nisu se javile. Kada bih trebalo da dobijem opet? Da li sam pogresila sto sam popila Postinor? Da li ce pilule imati kasnije posledice po moj organizam? Kolika je delotvornost Postinora? Kada moze da se obavi test na trudnocu?
Menstruaciju bi trebala dobiti oko 12.06. a za test trudnoće je rano da radiš jer može biti lažno negativan (mada postinor bi trebao da je odradio posao).
Mislim da su te tablete ok,to jest da su ucinile svoj posao...meni se pokazalo kao ok,ranije...e sad,svako drugacije reaguje na njih..super je ako nisi imala nikakvih nus pojava..inace,moj savet ,iz licnog iskustva, je da se trudis da ih vise ne pijes..ja sam ih pila 2-3 puta( u nekoliko navrata ) po 4 za 1 dan(svakih 6 sati 1,ako se dobro secam) i totalno su mi se pobrkali hormoni...znaci,ok je ako si sad uzela,al trudi se da ne moras vise da ih koristis...sve najbolje!