molim vas neku dijagnozu!!!!
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
molim vas neku dijagnozu!!!!
prvi put kada sam otisla kod ginekologa(zbog poremecaja u broju menstruacija tokom meseca)uradjen mi je vaginalni bris i otkriveno je da sam VI grupa i prepisan mi je ginodaktanol,zatim sam uradila i cervikalni bris i rezultati su bili:u velikom broju oba brisa Escherichia coli i Streptococcus spr.;u medjuvremenu sam po nalogu lekara do stizanja rezultata koristila cefaleksin,zatim mi je prepisana terapija vaginalete Eritromicin+Nistatin i Gentamicin+Nistatin uz ispiranje vag.irigatorom i kantarionovim cajem.Vec sa prvom upotrebom eritromicina imala sam velike probleme:svrab,bol,pecenje pri mokrenju i ogromnu kolicinu sekreta nalik na belu sluz,doktor mi je ipak rekao da nastavim da ih koristim,nakon nekoliko dana zbog temperature i glavobolja otisla sam kod opsteg lekara i on je rekao da imam upalu besike i propisao mi amoksicilin,nakon cije upotrebe su prestali problemi prouzrokovani vaginaletama,ponovo je uradjen cerv.bris rezultati:Streptococcus agalactiae(znatan broj) i Candida albicon je izolovana i sada treba da idem kod doktora po novu terapiju.Inace osecam jak svrab i imam sirast iscedak.ovde sam citala o raznim medicinskim i alternativnim borbama protiv kandide ali...kome verovati.Pri radjenu drugog brisa receno mi je da imam jaku upalu grlica i preporucen test na hlamidiju(inace imam vezu vec god. i po dana,pre toga sam tdj. bila u dugoj vezi sa deckom koji mi je bio prvi kao i ja njemu,a i sadasnji decko je pre mene spavao samo sa jednom devojkom koja je bila nevina),ali doktor za tu upalu nije nista ni prepisao ni preporucio.Inace pre 9 meseci imala sam odredjene neprijatne simptome,ispalo je da sam III grupa i prepisan mi je ginodaktanol koji je otklonio sve smetnje.Imam 20.god. i vise ne znam sta mi je i kako da se izlecim...