Molim Vas da mi brzo odgovorite

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Jovan88888
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 14, 2011 4:20 pm

Molim Vas da mi brzo odgovorite

Post od Jovan88888 »

Imam jedan problem, vrlo je delikatan... Imao sam odnos sa devojkom posle duzeg perioda. Izmedju nismo imali odnose sa nekim drugima. Inace smo prvi jedno drugom. Sad Vas molim da mi date odgovor zbog cega posle naseg zadnjg odnosa devojka je pocela da izbacuje vise skreta i da je vagina svrbi. Inace nema crvenila niti bilo cega drugog osim svraba i vece kolicine sekreta. ZBOG CEGA TO MOZE DA NASTANE AKO VEC NISAM NI JA NI ONA IMALI DRUGE PARTNERE. Sta je uzrok tome? A sve je bilo ok dok zadnji put nismo spavali i njoj e to pojavilo...
Saska91
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 14, 2011 2:33 pm

Re: Molim Vas da mi brzo odgovorite

Post od Saska91 »

Cao Jovane. Ne verujem da je nešto ozbiljno u pitanju... I svrab i povećan sekret mislim da je prolazan i da je nastao usled nekih od sledećih situacija: npr. dodirivao si je prstima a da ih prethodno nisi oprao, zbog samog odnosa(njeno tolo je tako reagovalo na prvi put, kod svake devojke je to individualna stvar), njena vagina se možda regeneriše zbog mogućnih bakterija, ili jednostavno prljavštine pa otuda povećan seket, možda se nije okupla odmah nakon odnosa(pre spavanja) pa otuda sbrab, ili se okupala ali je koristila jak sapun ili kupku(savetujem samo vodu)... Sve to utiče... Takođe sam jednom osetila svrab, i otišla kod ginekologa, on mi je prepisao neke vaginalete i kremu koja mi je pomogla u roku od nekoliko sati... Ne sećam se koje su vaginalete bile u pitanju, ali i danas koristim tu kremu, koja je potpuno bezopasna, baš za svrab i sekret, može da se koristi i za spoljnu i za unutrašnju upotrebu, ali ja sam je koristila u glavnom spolja... ako oseća svrab unutra, neka poseti ginekologa, najbolje je, a ja mogu da ti kažem koju kremu koristim-Canosten, pa ako želi, neka pokuša sa njom, ali neka se prethodno posavetuje sa još nekim, farmaceutom ili lekarom opšte prakse... Pozdrav!
Bokily
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 31, 2010 1:32 am

Post od Bokily »

Devojka može i da bude nevina pa da ima pojačan sekret i da je pecka (svrbi), a razloga može biti mali milion. Ako misliš na to da je neverstvo jedini razlog, nikako nisu u pravu.
Jovan88888
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 14, 2011 4:20 pm

Post od Jovan88888 »

Saska91 napisao:Cao Jovane. Ne verujem da je nešto ozbiljno u pitanju... I svrab i povećan sekret mislim da je prolazan i da je nastao usled nekih od sledećih situacija: npr. dodirivao si je prstima a da ih prethodno nisi oprao, zbog samog odnosa(njeno tolo je tako reagovalo na prvi put, kod svake devojke je to individualna stvar), njena vagina se možda regeneriše zbog mogućnih bakterija, ili jednostavno prljavštine pa otuda povećan seket, možda se nije okupla odmah nakon odnosa(pre spavanja) pa otuda sbrab, ili se okupala ali je koristila jak sapun ili kupku(savetujem samo vodu)... Sve to utiče... Takođe sam jednom osetila svrab, i otišla kod ginekologa, on mi je prepisao neke vaginalete i kremu koja mi je pomogla u roku od nekoliko sati... Ne sećam se koje su vaginalete bile u pitanju, ali i danas koristim tu kremu, koja je potpuno bezopasna, baš za svrab i sekret, može da se koristi i za spoljnu i za unutrašnju upotrebu, ali ja sam je koristila u glavnom spolja... ako oseća svrab unutra, neka poseti ginekologa, najbolje je, a ja mogu da ti kažem koju kremu koristim-Canosten, pa ako želi, neka pokuša sa njom, ali neka se prethodno posavetuje sa još nekim, farmaceutom ili lekarom opšte prakse... Pozdrav!
Hvala.
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Dea »

Meni se to desava ako ja i partner imamo duzu pauzu u sexu. Uvek tako reagujem jer je potrebno da se moja flora uklopi sa njegovom. Mogu biti i gljivice (ako je bila bolesna ili joj je na neki drugi nacin pao imunitet pa se pokvario balans), a moze biti i neka infekcija (one se ne prenose samo sexualnim putem). Pretpostavljam da je u pitanju prvo, ali ako to ne prodje za par dana, trebalo bi da se javi ginekologu da bi on utvrdio sta je problem.
Odgovori