Molim za sto brzi odgovor!!!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
jejenaaaaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 09, 2010 9:45 am

Molim za sto brzi odgovor!!!

Post od jejenaaaaa »

Postovani, ima vec 8 dana kako mi menstruacija kasni, do sada je uvek period izmedju menstruacija bio oko 32 dana...
pre jedno tri nedelje sam imala velike stresove, i zbog toga sam bila u depresiji 10-ak dana
(stalno sam plakala i bila i bila opterecena time), kao i prehladu besike...
samo bih da napomenem da sam pre dva meseca prestala da pijem kontraceptivne pilule
( u vreme kada sam uzimala pilule, decko i ja smo se pridrzavali svega navedenog,
s'tim da mi je menstracija bila veoma kratka i oskudna i
citala sam da su neke devojke posle upotrebe pilula ostajale bez menstruacije po par meseca ili trajno
pa sam zato i resila da prestanem sa njihovom upotrebom),...
Nakon sto sam prestala da pijem pilule decko i ja smo u 90% slucajeva koristili zastitu
a gotovo uvek bi sa njom ili bez nje imali prekinuti odnos bar i to dosta ranije pre nego masturbira...
pa se dosta brinem i jako sam nervozna, da li cu dobiti ; da li je moguce da sam trudna ; zbog cega se to tako desava???
nista mi nije jasno :((

p.s pre jedno dve godine mi je menstruacija kasnila 3 nedelje
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Molim za sto brzi odgovor!!!

Post od tamaraft »

Stres i infekcija beshike su idealni uslovi da kashnjene i poremecaj ciklusa. Jos ako ste pili neke lekove za smirenje...

Sachekajte josh desetak dana pa ako ni tada nishta ne bude otidjite na ultrazvuk kod ginekologa.

I najbitnije je naravno da se ne nervirate :) Lako je reci ali verujte mi, psiholoshki faktor je vishe nego bitan u zenskom organizmu, chim se opustite, i prestanete sami sebi d anabijate pritisak i stres i organizam i organi se opuste i sve krene svojim normlanim tokom!

Ako ste koristili zashtitu i pazite onda posebno nema razloga za brigu :)

Lepo je vreme, obucite se slatko i u shetnju, malo da prodrmate organe i razbistrite glavu :)
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
jejenaaaaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 09, 2010 9:45 am

Re: Molim za sto brzi odgovor!!!

Post od jejenaaaaa »

@ tamaraft - hvala na odgovoru
bas zbog toga mi je i frka sto nemam razloga za brigu, a opet brine
(a i pila sam pilule a njihovo uzimanje dovodi do hormonskog poremecaja, organizmu je potrebno 3 meseca da se privikne na njih a isto toliko i kada prestanes sa njihovom upotrebom - pa mi se izgleda sve to nagomilalo :cry:
Odgovori