molim savet hitno je
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Apr 03, 2013 4:16 pm
molim savet hitno je
ovako ja sam pre mesec dana pila antibiotike Amxicilin 500 mg Zymbaktar 500mg i omeprol zbog heliko bakterije u zelucu a nisam znala da sam taman tih dana i zatrudnela znaci pila sam ih u prvoj il drugoj nedelji trudnoce. zanima me da li to moze da steti bebi i dal postoji rizik neki. pre dva dana sam bila na ultra zvuku bilo je sve u redu trudnoca je oko sest nedelja jos uvek mala da bi se videlo nesto. molim odgovor hitno jer me je strah jako i plasim se inace bi volela da rodim bebu iako je treca 

Re: molim savet hitno je
Draga damo,
Bez brige sto se tice antibiotika nisu oni toliko opasni po zdravlje bebe, jer je beba mnogo jaca od vas, to će vam reci i ginekolog. Samo mi recite da li osećate nekakve promene na vagini,da li vam se iznenadno vlazi, imate li neprijatan miris tamo dole?
I da li je sve u redu sa vasim grudima, da li su vam se poceli formrati braonkasti krugovi na bradavicama dojki, sto bi bilo normalno ako je sve u redu sa trudnocom!
Sve najbolje, nadam se da imate koristi od ovog komentara!
Ne stidite se da odgovorite otvoreno na gorenavedena pitanja!
Bez brige sto se tice antibiotika nisu oni toliko opasni po zdravlje bebe, jer je beba mnogo jaca od vas, to će vam reci i ginekolog. Samo mi recite da li osećate nekakve promene na vagini,da li vam se iznenadno vlazi, imate li neprijatan miris tamo dole?
I da li je sve u redu sa vasim grudima, da li su vam se poceli formrati braonkasti krugovi na bradavicama dojki, sto bi bilo normalno ako je sve u redu sa trudnocom!
Sve najbolje, nadam se da imate koristi od ovog komentara!
Ne stidite se da odgovorite otvoreno na gorenavedena pitanja!
-
- Novi član
hvala na odgovoru puno. nemam nikakve promene sto se tice vagine neoseti se... a grudi pa malo su mi teze bolne na dodir bradavice su izrazene inace imam malo vece grud.
recite koliko imate godina (37?)Koji broj brusa koristite,da li vas inace bole ili samo kada dirate bradavice. obavezno jednom izvrsite kontrolu dojki i masirajte ih bar jednom nedeljno....savetujem vam da u trudničkim danima ne koristite brushaltere koje inace koristite vec samo one mekog poveza kako vas ne bi bolele grudi.
Sto se tice vagine, ona vam je najbitnija i njoj najvise posvecujte paznje, za svaku bol vagine obratite se lekaru, ako vam malo nateknu vaginalne usmine to nije nista, da li vam se javlja u zadnje vreme veca zelja za seksom nego inače?
Dobro bi bilo da slikate bradavice i postavite ovde u odgovoru kako bi vam dao najbolju dijagnozu sta da cinite, da se ne maltretirate po bolnicama. napravite malo udaljeniju fotografiju gde se vide obe dojke. (ako umete da postavite)
Ali pinovo vam kazem da izbegavate obicne brushaltere i koristite one kao sportske, mekane bez oblikovanja grudi, jeste da ce malo da izleda kao da vise, ali vidite i sami kakvo nam je stanje obolelih od tumora dojki.
Sve najbolje, i obavezno bez stresa!!!
Sto se tice vagine, ona vam je najbitnija i njoj najvise posvecujte paznje, za svaku bol vagine obratite se lekaru, ako vam malo nateknu vaginalne usmine to nije nista, da li vam se javlja u zadnje vreme veca zelja za seksom nego inače?
Dobro bi bilo da slikate bradavice i postavite ovde u odgovoru kako bi vam dao najbolju dijagnozu sta da cinite, da se ne maltretirate po bolnicama. napravite malo udaljeniju fotografiju gde se vide obe dojke. (ako umete da postavite)
Ali pinovo vam kazem da izbegavate obicne brushaltere i koristite one kao sportske, mekane bez oblikovanja grudi, jeste da ce malo da izleda kao da vise, ali vidite i sami kakvo nam je stanje obolelih od tumora dojki.
Sve najbolje, i obavezno bez stresa!!!
Alo bre, kakve slike? Manijace.
-
- Novi član
u svakom slucaju vam hvala na odgovoru znaci mi puno....
treba da se banuje korisnik tanja68.
Ako imate bilo kakvih promena gorenavedenih samo javite. Slike samo postavite bez ostatka tela, samo određeno mesto, ako utvrdite promene. pusti ovu lezbejku. obavezno snimajte vase bujne grudi bar dva puta godišnje.
srecno, zelim vam ugodnu trudnoću.
Vaša Ina
Ako imate bilo kakvih promena gorenavedenih samo javite. Slike samo postavite bez ostatka tela, samo određeno mesto, ako utvrdite promene. pusti ovu lezbejku. obavezno snimajte vase bujne grudi bar dva puta godišnje.
srecno, zelim vam ugodnu trudnoću.
Vaša Ina
Vise moze da utiče na vasu bebu stres nego bilo kakav antibiotik.
alo bre manijace, kontrolisi se.
Evo ti tvog posta, pa vidi ko je za banovanje.
galaxys3
Tema posta: Re: Bol u ledjimaPostPoslato: Sre Jun 18, 2014 2:34 am
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 21, 2013 11:12 pm
Moze da ti ublazi bol mazanje sperme na mesto bola, mojoj devojci je dosta pomoglo, i ona je imala iste simptome kao i ti. Takođe se pokazala jako dobra, cak i za lice, pogotovo za bubuljice, zato sto ima puno belančevina koje hrane kožu. Sve najbolje i samo metni spermu na mestu bola, i bol ce nestati kao rukom.
Read more: http://www.doktor.rs/forum/pitanja-odgo ... z355mspNnJ
Evo ti tvog posta, pa vidi ko je za banovanje.
galaxys3
Tema posta: Re: Bol u ledjimaPostPoslato: Sre Jun 18, 2014 2:34 am
Novi član
Novi član
Moze da ti ublazi bol mazanje sperme na mesto bola, mojoj devojci je dosta pomoglo, i ona je imala iste simptome kao i ti. Takođe se pokazala jako dobra, cak i za lice, pogotovo za bubuljice, zato sto ima puno belančevina koje hrane kožu. Sve najbolje i samo metni spermu na mestu bola, i bol ce nestati kao rukom.
Read more: http://www.doktor.rs/forum/pitanja-odgo ... z355mspNnJ
ili npr ovaj gde tvoja bolest isplivava na najbolesniji nacin.
galaxys3
Tema posta: Dignut penisPostPoslato: Uto Jul 30, 2013 4:22 pm
Novi član
Novi član
Imam jedan problem sa penisom. Mnogo mi
se diže penis (20cm) obicno na rodjaku, i samo na njene bujne
grudi mislim, uglavnom su joj sise polu van brushaltera. Penis mi je uglavnom stalno
nadignut. Sta da radim? Da li da imam seks sa njom ako mi da?
Često je zamisljam sa mnom u krevetu.
Read more: http://www.doktor.rs/forum/pitanja-odgo ... z355o23mqA
galaxys3
Tema posta: Dignut penisPostPoslato: Uto Jul 30, 2013 4:22 pm
Novi član
Novi član
Imam jedan problem sa penisom. Mnogo mi
se diže penis (20cm) obicno na rodjaku, i samo na njene bujne
grudi mislim, uglavnom su joj sise polu van brushaltera. Penis mi je uglavnom stalno
nadignut. Sta da radim? Da li da imam seks sa njom ako mi da?

Često je zamisljam sa mnom u krevetu.
Read more: http://www.doktor.rs/forum/pitanja-odgo ... z355o23mqA
Pa vi vidite kakvih patoloskih slucajeva ima na internetu