pozdrav,imam 23god, zadnju menstruaciju sam dobila 18.1. a odnos sam imala (nezasticen) 23.1.
do sada sam imala redovan ciklus na svakih 28 dana.medjutim sad mi kasni.test sam radila pre dva dana i jutros opet-oba su bila negativna.
sta bi moglo da bude uzrok kasnjenja?
uzimala sam brufen(3-4) i paracetamol(tablu) pre desetak dana
unapred hvala
molim savet-hitno je
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Jan 11, 2005 11:01 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Draga Darjana,
Sem onih najeftinijih testova iz mokraće svi ostali (npr. BebyRapid) pozitivni su već na sam dan menstruacije! Boja druge crte je lako rozikasta ali svaka pojava druge crtice je znak trudnoće.
Drugo ili bolje reći kao prvo, a kome mi ovde i zašto pričamo o zaštiti, prezervativima koji štite i od infekcija a ne samo trudnoće itd.itd...?!!
Pozdrav Dr PedjaDj
Sem onih najeftinijih testova iz mokraće svi ostali (npr. BebyRapid) pozitivni su već na sam dan menstruacije! Boja druge crte je lako rozikasta ali svaka pojava druge crtice je znak trudnoće.
Drugo ili bolje reći kao prvo, a kome mi ovde i zašto pričamo o zaštiti, prezervativima koji štite i od infekcija a ne samo trudnoće itd.itd...?!!

Pozdrav Dr PedjaDj
Moram da kazem da se ne slazem sa drPedjom jer ja sam bebyrapid koristila 33 - 35 dan i nije pokazao pozitivno ali sam bila u drugom stanju. I nisam koristila samo jedan... tako da ja ne verujem mnogo tim testovima. Naravno da mogu da pokazu pozitivno ali sigurno ( bar u mom slucaju ) tek oko 40.og dana.
Pozdrav!
Pozdrav!
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: molim savet-hitno je
A da li bi uzimanje Brufena moglo da steti na bilo koji nacin, ako bi se desilo da je ovo bila trudnoca??!!darjana napisao:pozdrav,imam 23god, zadnju menstruaciju sam dobila 18.1. a odnos sam imala (nezasticen) 23.1.
do sada sam imala redovan ciklus na svakih 28 dana.medjutim sad mi kasni.test sam radila pre dva dana i jutros opet-oba su bila negativna.
sta bi moglo da bude uzrok kasnjenja?
uzimala sam brufen(3-4) i paracetamol(tablu) pre desetak dana
unapred hvala