molim za pomoc

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
mrvica_80
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 21, 2006 12:38 pm

molim za pomoc

Post od mrvica_80 »

pre cetri meseca saznala sam da imam policisticne jajnike,moj lekar mi savetuje da pravim pauzu pa onda da vidimo sta ce biti.u braku sam tri ipo godine i pila sam klomifen i isla sam tri puta na insiminaciju.posle trece insiminacije sam saznala da imam policisticne jajnike,zadnja tri meseca sam imala oskudne menstruacije a ovaj cetvrti imam normalno.mene zanima mogu li zatrudneti?
Korisnikov avatar
jane_doe
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 04, 2005 2:08 am
Kontakt:

Post od jane_doe »

pozdrav Mrvice_80,
na sledecim topicima mozes procitati o sindromu policisticnih jajnika: a ako budes imala dodatno pitanje za doktore trebalo bi da ga postavis kao sto je naznaceno u topiku "lepljiva", sa kompletnom medicinskom istorijom....

Slika i puno srece, jane_doe
kaca 33
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 21, 2006 9:58 pm

Post od kaca 33 »

I jos nesto Mrvice , cudno je da ti je doktor posle trece inseminacije otkrio da imas policisticne jajnike jer se prvo sve to ispita pa se tek na kraju radi inseminacija. To je stvarno cudno. Mislim da bi trebala da odes kod drugog ginekologa.
Sve najbolje!
Dragana Petrovic
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 08, 2006 11:44 pm

Post od Dragana Petrovic »

Tu nesto deluje cudno u koracima!! Odakle ste, i gde ste to radili do sad??
Odgovori