MOLIM ZA POMOC !!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
sweet_jeja_
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 11, 2010 10:41 am

MOLIM ZA POMOC !!

Post od sweet_jeja_ »

Pijem yaz tablete vec 7meseci. Slusajno sam propustila poslednju tabletu iz treceg reda,ali nisam primetila i nastavila sam sa uzimanjem poslednje tri hormonske tablete koje su mi preostale u pakovanju ..posle te tri uzela sam tu zaboravljenu i preskocila 4(ne hormnoske) tablete i posle 4 dana pocela da koristim novo pakovanje ..imala sam jedan ne zasticen odnos pre 6 dana.. Menstruacija je trebalo da se javi u ponedeljak ali nije.Već par dana imam nevidjene bolove kao pred menstruaciju..ali od menstruacije nista.Zanima me koja je mogucnost da sam trudna ?Uradicu za 6-7 dana krvnu sliku.. Ali mi bar malo olaksajte i recite mi jer mogu mozda neki hormnoski disabalan..ili je to sigurna trudnoca ? Hvala vam unapred puno.
sweet_jeja_
Novi član
Novi član

Re: MOLIM ZA POMOC !!

Post od sweet_jeja_ »

sweet_jeja_ napisao:Pijem yaz tablete vec 7meseci. Slusajno sam propustila poslednju tabletu iz treceg reda,ali nisam primetila i nastavila sam sa uzimanjem poslednje tri hormonske tablete koje su mi preostale u pakovanju ..posle te tri uzela sam tu zaboravljenu i preskocila 4(ne hormnoske) tablete i posle 4 dana pocela da koristim novo pakovanje ..imala sam jedan ne zasticen odnos pre 6 dana.. Menstruacija je trebalo da se javi u ponedeljak ali nije.Već par dana imam nevidjene bolove kao pred menstruaciju..ali od menstruacije nista.Zanima me koja je mogucnost da sam trudna ?Uradicu za 6-7 dana krvnu sliku.. Ali mi bar malo olaksajte i recite mi jel moguc mozda neki hormnoski disabalan..ili je to sigurna trudnoca ? Hvala vam unapred puno.
IZVINITE NA PRAVOPISNIM GREŠKAMA!
sweet_jeja_
Novi član
Novi član

Re: MOLIM ZA POMOC !!!!

Post od sweet_jeja_ »

izgleda meni niko ne moze da pomogne osim labaratorije :(
dannina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od dannina »

A kako to mislite da vam neko preko foruma kaze da li je sigurna trudnoca?
sweet_jeja_
Novi član
Novi član

Post od sweet_jeja_ »

Sigurno ima adekvatan doktor..koji zna... da li kada izostane menstruacija pod uslovima koje sam navela ...je verovatno trudnoca..ili moze da bude jos 100000 drugih stvari.To me je zanimalo !Ali ispostavilo se da trudnoca nije. Ocigledno ovde ne postoji doktor koji je kompetetan da mi odgovori na postavljeno pitanje tako da mi definitivno njegov odgovor ni ne treba !
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Dea »

Jedini kompetentan dr. koji moze da odgovori na tako pitanje je onaj koji te pregleda! Sve ostalo spada u domen nagadjanja, a ja se na to ne bih oslonila!
Odgovori