Nikada do sada nisam imala decka,sem drzanja za ruke i poljubaca sa nekoliko njih ,iako spadam u leuskaste.U pocetku je to bio strah od odnosa i zelja da to bude u braku,kako su me vaspitali,a kasnije me je uz strah mucila i sramota sto sa toliko godina odnose nisam imala,pa sam raskidala pre nego li partner sazna...
I tako,dodje leto trideseto,a ja sam najveca gubitnica koju sam srela...Price o pravoj ljubavi...,fino vaspitanje...,a sada blam.Najgore od svega je sto o seksu ne znam nista,sramota me da nekog pitam,a sadasnji decko je vec poceo da insistira na tome...
Ne mogu da mu kazem istinu,ali ja o samom cinu ne znam nista,sem onog sto bas svi znaju..Cemu sluze polni organi...

Da li bi iko mogao da mi objasni,na pp,ako je ovako neprijatno,sta se tacno radi...,koliko boli...,sta treba ocekivati...,kako se ponasati,sta se moze reci...Ne bih da gledam erotske knjige,jer su pune perverzije,a meni treba zivotni savet.Nisam nikakav manijak,samo devojka bez ikakvog samopouzdanja i znanja na putu da upropasti saopstveni zivot i zeljom da to ne uradi.
Hvala unapred!