Molim za pomoc

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Mimi0304
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 29, 2007 9:16 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Molim za pomoc

Post od Mimi0304 »

Pre godinu i po sam se porodila hitnim carskim rezom, od tada imam bolove u desnoj preponi koji se spusta niz nogu. Kod ginekologa je ustanovljeno da imam cistu na jajniku. Tj, cista je svakog drugog ciklusa na drugom jajniku, jednog meseca na levom, drugog na desnom. U martu prosle godine (tri meseca nakon carskog) mi je izvadjeno slepo crevo misleci da ono stvara bolove. Medjutim bolovi i dalje postoje. Isla sam kod nefrologa, ortopeda, hirurga i niko nije znao sta je u pitanju. Pocela sam i nenormalno da se znojim, kazem nenormalno jer znoj ne ide u kapima nego u potocima. Otisla sam i kod endokrinologa gde su mi uradili sve analize. Nalazi su u redu sem u polnim hormonimainverzan odnos gonadotropina i granican testosteron, SHBG 55.29. Napominjem i to da mi je menstruacija neredovna. Od strane endokrinologa sam dobila lek Propanolol koji nije davao nikakve rezultate(zbog znojenja).Njegova dijagnoza je Struma Diffusa gr. Ob Euthyreosis sy PCO. Dobila sam oi od strane ginekologa Diane 35 koga sam pila jedan mesec i prestala zbog loseg podnosenja.
Konacna dijagnoza ginekologa je Cystis ovarii laetris dextri. Obs. PCO
Sy. Dyspareunia.St. post Sectiam Caesaream
Molim Vas da mi date savet dali da nastavim sa oralnim kontraceptivima i ako mozete da me uputite kod kog lekara da odem za bol sa desne strane. Napominjem da bol dolazi iznenada, i isto tako prestaje. Ne reaguje na lekove protiv bolova, a u poslednjih 7 dana desna noga je konstantno utrnjena u predelu lista. Unapred veliko hvala
Odgovori