MOLIM ZA POMOC ( SAVET )
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Re: MOLIM ZA POMOC ( SAVET )
Ja imam 15god...i imala sam pre nekoliko dana svoj prvi sex...i na pocetku je jako bolelo...tj...svo vreme je bolelo...i dalje nisam sigurna da li sam probusila himen..zato sto uopste nije bilo krvi...i nije mogao da bas skroz udje..zato sto me je bas bolelo...moze li neko da mi kaze nesto vise o ovome...? 

- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: MOLIM ZA POMOC ( SAVET )
Poshto si vec tako mlada stupila u seksualne odnose, onda je vreme i da pochnesh da idesh kod ginekologa.
Na pregledu ce ti lekar reci sve shto te zanima, poshto mi preko interneta ipak ne mozemo da uradimo pregled i utvrdimo da li si ti 'probusila himen' ili ne!
Poshto si tako mlada i prvi odnos je po pravilu stresan svi problemi koje pominjesh su verovatno nastali od straha i neformiranog mishljenja i razmishljanja o seksualnom odnosu, od anatomskih i fizioloshkih barijera koje jedna mlada zena treba da prevazidje kada u svoj zivot ubaci i seksualni odnos.
Mlada si, pochni na vreme da se brinesh o sebi, otidji na pregled kod ginekologa a do tada nadji vremena pa chitaj tekstove u ovom podforumu u temi Sta svaka zena MORA da zna ili u podforumu Seksualnost, tema Fiziologija seksualnog odnosa!
Na pregledu ce ti lekar reci sve shto te zanima, poshto mi preko interneta ipak ne mozemo da uradimo pregled i utvrdimo da li si ti 'probusila himen' ili ne!
Poshto si tako mlada i prvi odnos je po pravilu stresan svi problemi koje pominjesh su verovatno nastali od straha i neformiranog mishljenja i razmishljanja o seksualnom odnosu, od anatomskih i fizioloshkih barijera koje jedna mlada zena treba da prevazidje kada u svoj zivot ubaci i seksualni odnos.
Mlada si, pochni na vreme da se brinesh o sebi, otidji na pregled kod ginekologa a do tada nadji vremena pa chitaj tekstove u ovom podforumu u temi Sta svaka zena MORA da zna ili u podforumu Seksualnost, tema Fiziologija seksualnog odnosa!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.