molim pomoc-NE MOGU VISE

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
jelenaso
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 04, 2009 9:53 pm

molim pomoc-NE MOGU VISE

Post od jelenaso »

Imam 25 godina, menstruacije dobijam redovno na 27-28 dana ali krvarenje je vrlo oskudno, po par kapi tokom 4 dana, osim drugog kada je krvarenje normalno.
Moji problemi su poceli pre 12 godina ( kada sam jos bila nevina) i to uzasan svrab pracen slabim belicasto-prozirnim sekretom bez mirisa. Doktor mi je prepisivao razne vrste vaginaleta i tableta i svrab se samo malo ublazavao tokom terapije ali nikad nije prestao. Iste simptome imam do dan danas.
Verovali ili ne, mene 12 GODINA NE PRESTAJE DA SVRBI i niko ne moze da mi kaze sta je u pitanju. JA NE MOGU VISE!
U medjuvremenu sam imala 4 upale bubrega i 3 puta sam lezala u bolnici tokom 3 godine, dobijala razne antibiotike i posle nekog vremena opet pokusala da stanem na kraj tom prokletom svrabu. Opet setanje po ginekolozima, prolazak iste procedure da bi mi nasli aprila 2004god. escherichiu coli u velikom broju a antibiogram je bio:
amoksicilin i klavulanska kis R
cefaleksin R
cefahlor R
ceftriakson S
gentamicin R
trimetoprim+sulfametoksazol R
norfloksacin S
ofloksacin R
ciprofloksacin R
roksitromicin R
azitromicin R
To vam sve govori, doktorka mi nije prepisala nikakvu terapiju jer nije imala sta,rekla mi da ne pijem uopste nikakve antibiotike neko vreme dok se organizam ne procisti i tu je sve opet stalo. A svrab nastavio.
Onda sam dobila kondilome 2005. i skinuli su ih laserom. Opet gljivice, gljivice, gljivice..
Septembar 2007. prvi put doktorka mi je dala da uradim pored hlamidije test na urea i mikoplazmu i ureaplazma je naravno bila +, samo ko zna od kad... Pila sam azitromicin i doksiciklin pa je jedan nalaz bio negativan
2008. ureaplazma opet pozitivna, popila 2 kutije doksiciklina, pa je jedan bio nalaz bio negativan,
a sada pre 10 dana opet ureaplazma pozitivna
doksiciklin S
josamicin S
ofloksacin I
eritromicin I
tetraciklin S
ciprofloksacin I
azitromicin S
klaritromicin S
pristinamicin S
I iz kulture cerviksa ja izolovan enterococcus spp.
ampicilin S
amoksicilin+klavulanska kis S
hloramfenikol S
tetraciklin R
inace mikoplazma mi je uvek bila negativna kao i hlamidija a urinokultura sterilna, gljivice su uglavnom tu i pored toga sto sam pila diflukan, mazala canesten, stavljala neo penotran, ispirala se sodom bikarbonom..
Sta bi mi sad od terapije preporucili posto ne verujem vise ovim lekarima? I molim vas dajte mi neko svoje misljenje u vezi ovog konstantnog ubitacnog svraba, jer ne mogu to vise da podnesem, ponekad pozelim da me boli umesto sto me toliko svrbi pa bih bar popila neki lek protiv bolova ...
hvala unapred[/i]
Odgovori