Molim za pomoc od ginekologa!!!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
ninicica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 30, 2007 10:27 pm

Molim za pomoc od ginekologa!!!

Post od ninicica »

Imam 21 god,pre mesec dana sam operisana na GAK-u u Beogradu,stigla sam u bolnicu sa jakim bolovima u predelu trbuha i nakon samo 1 dana operisana sam kao hitan slucaj.Sada je sve u redu ali vas molim da mi razjasnite nedoumice koje mi tamo niko nije objasnio..Operisana sam zbog pucanja zutog tela,tj. kako mi je objasnjeno jajna celija je nakon ovulacije u jajovodu bila zaglavljena i udarila je u krvni sud pri cemu se izlilo pola litra krvi.Operacija je dobro prosla po recima doktorke,isprali su mi trbuh,i nakon 7 dana me pustili kuci.Svakim danom mi je bilo sve bolje i sada se osecam odlicno ali me interesuje kako dolazi do toga,da li ima nekih posledica i sta tacno predstavlja to zuto telo.Takodje bih bila jako zahvalna kada bi mi protumacili ovo sa otpusne liste:
Uputna dijagnoza:Tu adnexorum 1.dex.subtorquata;
Konacna dijagnoza:Corpus luteum haemoragicum 1.dex.Heamoperitoneum.st.post punctiam C.Douglasi.Anaemio sec.
Operacije koje su radjene:Punctio C.Douglasi facta;Laparotomia suprapublica transversa sec.Pfannensteil;Adhaesiolysis.Resectio ovarii.dex.Sutura.Lavage.Drainage C.Douglasi.
Hvala unapred...
Odgovori