Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
u zadnjih par mjeseci mi se događa da sam bezvoljna što se tiće sexa.teško se uzbudim i nemam uopče nikakve volje za to.dali postoje neke tablete ili nešto da opet dobim volju.
Moj problem je taj da nemam volje za sex što je počelo da utječe na moj brak.I kad dođe do toga uopče se nemogu uzbuditi.Dakle,dali postoji nekakav ljek za poticaj sexa,da dobijem volju.Totalno sam nezainteresirana što se tiće sexa.
mnogo toga moze da utice: meni se desavalo sa prethodnim pilulama za kontracepciju (pila sam diane 35) pa sam presla na nove (yasmin). sad nemam taj problem, ali znam da moze da utice bilo sta: stres, finansijski problemi, problem sa bilo kojim drugim clanom porodice, problem na poslu, bilo kakav problem moze da ima za posledicu smanjenje seksualne zelje...
Pilule za kontracepciju ne uzimam,a šta se tiće nekih problema uvjek ih imamo i imat čemo ih,tako da se baš nebi htjela oslonit na to.Dali postoje neke tablete da pobude volju i želju za sexom.Čula sam nešto o nekim španskim mušicama ali to mi ne zvuči kao nešto šta bi moglo pomoći.
a da li ste probali neko novo mesto za sex ili nesto novo da uvedete u vas sexualni zivot, neke poze neisprobane ili jednostavno da porazgovarate sa partnerom? Zasto odmah da predjete na tablete? Da li ste jako umorni kada "dodje vreme za to"? DA li ste probali nesto vec od navedenih stvari???
zelim vam da sto pre resite svoj problem