Molim Dr. Pedju za komentar!!!???

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
mySun
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 01, 2006 9:12 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Molim Dr. Pedju za komentar!!!???

Post od mySun »

Nekoliko poslednjih mesci mi se desava da mi je menstr. krvavljenje neobicnog izgleda. Ima dosta ugrusaka, sluzavo je i tamne boje.
Brine me da li je to posledica nekog problema koji imam, mada ja nista ne primecujem osim pomalo izrazenog PMS-a. Menstruacije su redovne, na 26-28 dana, a u toku trajanja se osecam pomalo "bolesno", nekako iscrpljeno sa nekim tupim bolom u trbuhu prvog dana. Imam 35 god i jedan porodjaj carskim rezom pre 5 god.
Moze li mi neko reci zbog cega bi ovo moglo da se desi? Sta bi mogao biti uzrok?

Najlepse hvala!!!
PedjaDj
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jan 11, 2005 11:01 pm

Post od PedjaDj »

Draga MySun bez ginekološkog pregleda i ultrazvuka niko ništa ozbiljno ne može da vam kaže, te stoga ih morate uraditi da bi vam odgovorio.
Pozdrav Dr Peđa
mySun
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 01, 2006 9:12 am

postovani dr.Pedja

Post od mySun »

Hvala Vam na odgovoru,
jasno mi je naravno da mi je najbolje da se obratim gin. i obavim preglede.
Htela sam ipak da Vas zamolim, da dok to ne uradim, barem mi nagovestite sta bi moglo da bude uzrok mom problemu. Pre nekoliko 6 meseci sam radila PA i VS i oboje su bili II grupa a vec tada su poceli pomenuti problemi. Radila sam i UZ i sve je bilo ok,
Da li mozda poremecaj hormona??? ili je moguce da imam problem sa matericom, neka infekcija???? Ne osecam nikakve probleme sve dok ne dobijem menstr.
Hvala puno!!!!!!
Odgovori